Helyesen írtam le? (angol)
His mother raise Eddie and his brother,Charlie up alone,but she was ill so she had to put them into a children’s home which influenced Eddie’s future career.
kb ezt akartam: Ezt követően őt és testvérét, Charles Q.-t édesanyjuk nevelte, de betegeskedése miatt egy időre fiai otthonba kerültek.
ha mult ido, akkor nem raise, hanem raised
es a so meg a which ele kell vesszo
es az up nem kell bele, eleg a raised
es ezt irtam volna a masodik felere: ...,but because of her illness her sons were taken to a children's home (mondjuk lehet, hogy erre van mas szo)
His mother raised him and; itt szerintem múlt idő kell, meg szerintem, ha tujduk kiről van az előtte lévő szövegből, amire az utal, hogy azt írtad, hogy His mother, akkor tudjuk, hogy Eddie-ről van szó (kivéve ha a his mother nem Eddie-re vonatkozik)
but she was so ill that she had to put them into; ez szerintem így jobban hangzik, de inkább te döntsd el melyikhez ragaszkodsz (ha egyáltalán jó amit írtam, de szerintem jó xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!