MATEK! Integrálás, differenciál egyenletek! Valaki tud segíteni?
A holnapi matek vizsgámon pontosan ilyen feladatok lesznek, ezek a "minta" vizsgák. Elvileg alapfeladatok, mert nekünk csak ez kell, de nekem ez is magas. Valaki tud segíteni?
Megoldhatom én neked az egészet, de többet ér, ha megérted.
www.mateking.hu - ezt az oldalt nagyon ajánlom, analízis 1-2 fül alatt mindent meg fogsz találni.
Akkor javaslom Bárczy Barnabás: Integrálszámítás, differenciálszámítás könyveit.
Továbbá: Scharnitzky Viktor: Differenciálegyenletek.
Ezekben találsz bőséges kidolgozott példát, részletes levezetéssel. Vedd ki a könyvtárból, vagy töltsd le valahonnan.
Amúgy erre 1 nap alatt nem fogsz felkészülni. Add le a vizsgát, menj inkább egy hét múlva, és addig készülj fel becsülettel.
Ês ma tudtad meg, hogy holnap lesz a vizsgád?
Elôtted az éjszaka!
Úgy látom az akaraterő hiányzik, mellesleg az internethasználatot sem nagyon ismered...
Ha példakidolgozás kell, akkor beütöd a google-ba a megfelelő keresőszavakat.
Eszméletlen sok kidolgozott példa van fenn a neten. Megadtam azt a 3 alapvető könyvet, amiből lehet tanulni.
A bólyai féle könyveknél jobbat senki nemnagyon tud ajánlani példa gyakorlásához, mert aki matekot tanul, azoknak kb. 80%-a ebből gyakorol, és ez már mintegy 50 éve így van, hiszen ezeket a könyveket már több mint 10-szer változatlanul utánnyomták 1960-tól napjainkig.
Pár kattintás, és letöltheted ezeket a könyveket, mégcsak bemenni sem kell a könyvtárba.
Ezt a módszert egyébként más tárgyakhoz is alkalmazhatod, mert ha nem tudod használni a google keresőt, meg a könyvtárat, akkor még komoly gondjaid lesznek, nemcsak a főiskolán, de a szakmai életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!