Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan kell többszörös,...

Hogyan kell többszörös, félszeres szorzójú jegyek esetén átlagot számítani?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1. Nem vagyok kedves, kikérem magamnak!

2. A te fogalmazásod gyalázatos, nem véletlen, hogy ketten sem tudtuk először, hogy mit is akarsz kérdezni.

2015. dec. 12. 01:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy a másik ember tudta.:)

Arról nem tehetek, hogy nem ismered ezt a fajta dolgot, és nem tudtam értelmezni. Sajnállak. ^^

2015. dec. 12. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
A másik ember tudta?? Akkor miért kérdezte ezt: "Mit jelent pontosan az, hogy félszeres szorzójú jegy?"??!?
2015. dec. 12. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Ő megkérdezte, vagyis értette, hogy nem normális átlagszámításról beszélek. :D Bamba. :'3
2015. dec. 13. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
De azt nem tudta, hogy mégis mire gondolsz. És csak úgy megsúgom, hogy teljesen normális átlagszámítással kell ezt is kiszámolni, hiszen csak összeadod a jegyeket, és leosztasz a darabszámukkal, ahogy azt először írtam. Annyi csak a különbség, hogy egyes jegyeket többször, másokat pedig kevesebbszer kell venni, de lényegében simán átlagot számolsz. A érdekes dolog az, hogy vajon te erre miért bem tudtál rájönni magadtól, hiszen ha ezt megmutatnám akár egy ötödikesnek, simán rávágná a megfejtést. Hülyegyerek...
2015. dec. 13. 22:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Biztosan rávágná, mikor még a tanárok se tudják. Ne hülyézz, mert fogalmad sincs ki vagyok, mi vagyok. Arról nem tehetek, hogy szar a szövegértésed. Húzzál a padba tanulni, vagy éppen menj dolgozni, ne pedig magamfajta "hülyegyerekekkel" vitázz. Én értelmesebb vagyok azért nálad, már ne haragudj. :'3

Na ééégveled.

2015. dec. 14. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem az én szövegértésem a rossz még mindig, hanem a te fogalmazásod, de azt hittem ezt már tisztáztuk, ha elfelejtetted, szedj Cavintont! Egy dologban van igazad, hogy magadfajta hülyegyerekkel tényleg nem érdemes vitatkozni :P

Értelmesebb, aha, jót röhögtem. Akkor miért nem bírtál rájönni azzal a hű de értelmes fejeddel, hogy hogyan kell kiszámolni? Azért jó, hogy én tudtam, és segítettem, szívesen :P

2015. dec. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!