Hogyan kell többszörös, félszeres szorzójú jegyek esetén átlagot számítani?
1. Nem vagyok kedves, kikérem magamnak!
2. A te fogalmazásod gyalázatos, nem véletlen, hogy ketten sem tudtuk először, hogy mit is akarsz kérdezni.
Érdekes, hogy a másik ember tudta.:)
Arról nem tehetek, hogy nem ismered ezt a fajta dolgot, és nem tudtam értelmezni. Sajnállak. ^^
Biztosan rávágná, mikor még a tanárok se tudják. Ne hülyézz, mert fogalmad sincs ki vagyok, mi vagyok. Arról nem tehetek, hogy szar a szövegértésed. Húzzál a padba tanulni, vagy éppen menj dolgozni, ne pedig magamfajta "hülyegyerekekkel" vitázz. Én értelmesebb vagyok azért nálad, már ne haragudj. :'3
Na ééégveled.
Nem az én szövegértésem a rossz még mindig, hanem a te fogalmazásod, de azt hittem ezt már tisztáztuk, ha elfelejtetted, szedj Cavintont! Egy dologban van igazad, hogy magadfajta hülyegyerekkel tényleg nem érdemes vitatkozni :P
Értelmesebb, aha, jót röhögtem. Akkor miért nem bírtál rájönni azzal a hű de értelmes fejeddel, hogy hogyan kell kiszámolni? Azért jó, hogy én tudtam, és segítettem, szívesen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!