A megfigyelők előtt 200km/h sebességgel elhaladó gyorsvonat mely része vagy pontja haladhat hátrafelé? (kerék sínnel érintkező pontján kívül! ) Köszönöm annak aki segíteni tud!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__73..
Egyébként a kerék sínnel érintkező pontja sem halad hátrafelé, az csak egy pillanatra megáll.
első: én is láttam azt a kérdést, de szerintem az ottani válaszok nem relevánsak itt.
második: köszönöm!
Ha szóról szóra ugyanez a másik kérdés, csak a magyarázat tér el, akkor az ottani válaszok miért nem relevánsak itt? Nem nagyon értem.
A tengely pontjai pedig nem fognak hátrafelé haladni soha. Még az "alsó érintője" (bár nem tudom, ez pontosan mi) sem. A tengely átmérője kisebb, mint a kerék gördülő átmérője, ezért nyújtott cikloist rajzolnak a pontjai, visszafordulás nincs benne. A gördülő átmérő pontjai csúcsos cikloist rajzolnak, ezek csak megállnak minden fordulatban, de nem fordulnak vissza. A nyomkarima pontjai rajzolnak hurkolt cikloist, ezek haladnak menet közben hátrafelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!