Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Puskázási ötletek? Ki hogyan...

Puskázási ötletek? Ki hogyan puskázik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:07
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Tolltartóba ha kisebb az anyag. Ha nagyobb (fogalmazás) akkor feltekerem az ujjamra a kinyomtatott pici lapot és csak tekergetem.Vagy rá ülök bár ez csak akkor működik ha az asztalban van ilyen polc ami valamien szinten takar az új asztalokkal kicsit rázós...xD
2010. máj. 15. 14:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! Én már csináltam olyat is hogy telefon + fülhallgató (előtte rámondtam az anyagot) és pulcsiba ( magas nyakúban)

Hátul a hátamon ment a drót szerencsére hosszú a hajam így eltakarta és simán hallgattam és írtam és senki nm sejtett semmit!

2010. júl. 25. 20:30
 23/23 anonim válasza:

Én általában midig írok puskát és vagy használom vagy nem. Német szódogánál felmondtam mindent a telefonomra szép lassan hogy majd letudjam írni. Hosszúnyakú pulcsi hajamat kiengedtem nem láccot semmi és szépen hallgattam a szavakat.:) 5ös lett természetesen senki észresem vette. (Figyelni kell a hangerőre nehogy hallja aki melletted ülxD)

Szoktam nyomtatni is. legkisebb betűméret aztán fénymásolok belőle párat. egyre ráülök, máskat beragasztam a tolltartóba 3.meg megy a doga lap alá- Így nem feltünő ha csak egy helyre bámulsz mert mind 3at használhatod:D

Biosz doga minig a munkafüzet feladatai -.- azt 1szerűen kimásolom mert ráülök a mfre. Csak órán jól kell megcsinálni. Törin nem merek mert esszét kell írni és nem a saját atlaszodat használhatod. Szal max amikor előveszek 1 lapot a töriből tépem ki és kukucskálok.

hirtelen ennyi.

:)

2010. aug. 28. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!