Puskázási ötletek? Ki hogyan puskázik?
Szia! Én már csináltam olyat is hogy telefon + fülhallgató (előtte rámondtam az anyagot) és pulcsiba ( magas nyakúban)
Hátul a hátamon ment a drót szerencsére hosszú a hajam így eltakarta és simán hallgattam és írtam és senki nm sejtett semmit!
Én általában midig írok puskát és vagy használom vagy nem. Német szódogánál felmondtam mindent a telefonomra szép lassan hogy majd letudjam írni. Hosszúnyakú pulcsi hajamat kiengedtem nem láccot semmi és szépen hallgattam a szavakat.:) 5ös lett természetesen senki észresem vette. (Figyelni kell a hangerőre nehogy hallja aki melletted ülxD)
Szoktam nyomtatni is. legkisebb betűméret aztán fénymásolok belőle párat. egyre ráülök, máskat beragasztam a tolltartóba 3.meg megy a doga lap alá- Így nem feltünő ha csak egy helyre bámulsz mert mind 3at használhatod:D
Biosz doga minig a munkafüzet feladatai -.- azt 1szerűen kimásolom mert ráülök a mfre. Csak órán jól kell megcsinálni. Törin nem merek mert esszét kell írni és nem a saját atlaszodat használhatod. Szal max amikor előveszek 1 lapot a töriből tépem ki és kukucskálok.
hirtelen ennyi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!