Mik az evolúció elleni és melletti érvek?
Miféle érveket? Ez nem egy erkölcsi kérdés.
Az evolúció tudományos tény, amire rengeteg bizonyíték van, ellene pedig jelenleg nincs egyetlen sem.
Magának az evolukciónak egyik legnagyobb hibája, hogy pont az eleje van elkenve a dolognak. Az őslevesben nyomás, hő, villámok hatására létrejövő (legalábbis laborkökülmények között) aminósavak és az első reprodukcióra képes szervezet között akkora a szakadék, amihez képest a faék a nyolcmagos processzor korai változata.
De ha van is egy ősi, kezdetleges baktériumunk, akkor az elméletben feltételezett kedvező mutációk hosszú sorozata (még a mellékállomásokkal, kitérőkkel együtt is) annyi valószínűtlen, hogy a valószínűségéről szinte nem is illik beszélni. Még akkor sem, ha a kutatási adok alátámasztják.
Nem, ez kizárólag a te hibád, nevezetesen [link]
A tudományban nem létezik ilyen hogy "elkenve" meg "nem illik".
Vidiripi
"Mesterségesen előállított önreproduktív RNS-hez mit szólsz?"
Bár nem nekem szól a kérdés de én azt mondom, hogy azt valaki létrehozta/megtervezte!
"Bár nem nekem szól a kérdés de én azt mondom, hogy azt valaki létrehozta/megtervezte!"
Tudod, ezeket nem úgy hozzák ám létre, hogy kiszámolgatják, milyen bázissorrendre van szükség bizonyos működéshez, aztán mint a legót, összepakolgatják egyesével. Semmilyen tudatos megtervezés vagy bármi, ami teremtésre hajazna, nincs benne.
A mesterséges előállítás során is evolúciós algoritmusokat alkalmazva fejlesztgették az RNS-t, majd a sok variáció közül kiválasztották azt amelyik a leginkább megfelelt az elvárásoknak. Egyébként maga az evolúció, sőt, a tenyésztés, a nemesítés is így működik.
Az RNS molekula neve tC19Z, utánanézhetsz ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!