Mit tegyek hogy ne legyek ennyire stresszes? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mindig is stresszes voltam de az utóbbi pár napban meg már nagyon durván...10-es vagyok és csütörtökön a németből ami nagyon rosszul sikerült erre nagyon ráparáztam és majdnem ájulás szintjén voltam ugyanezen nap matek órán(ami a német után volt) szintén majdnem rosszul lettem mert nem jutott időm befejezni a dolgozatot a hétvégén és pénteken pedig már a szívem is szúrt és rettenetesen émelyegtem..a mai nap írtunk kémiából és sajnos sikerült azt is elszúrni,mert bár az agyamba megvolt minden a papírra az idegességtől mégse a helyes válasz került rá most megint nem vagyok túl jól..félek2015. ápr. 27. 19:55
1/2 anonim válasza:
Hát lehet, hogy nem ez lesz a legjobb ötlet, de szerintem pihenj egy kicsit. Persze, menj be suliba, de ne tanuld agyon magad. Ha lesz dolgozat nézd át az anyagot, de semmiféleképpen ne stresszelj rá. Szerintem ezen a héten pihenj egy kicsit, csinálj valamit, amitől kicsit kikapcsolsz, a dolgozatokat írd meg legjobb tudásod szerint, és ha esetleg rontanál valamiből, még akkor is van bőven idő kijavítani... Hidd el pihenés nélkül nem lesz jobb.. (Tapasztalatból mondom)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) megfogadom a tanácsod
2015. ápr. 27. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!