Háziban kéne segítség?
2015. ápr. 11. 12:42
1/3 anonim válasza:
Ez nekem se nem fontos, és gyakorolni is gyakoroltam már eleget… Viszont neked tényleg jó volna gyakorolni…
Ha megmondod, hogy konkrétan melyeket nem érted, akkor azokban magyarázok egy kicsit.
Amúgy próbálkozz csak velük!
2/3 A kérdező kommentje:
Az 1. feladatot például nem értem, mivel nincs megadva szerintem elegendő információ, bár lehet, hogy csak az én hiányos matematika függvény ismereteimmel van a probléma.
2015. ápr. 11. 14:26
3/3 anonim válasza:
A függvény egyértelmű hozzárendelés: az alaphalmaz minden eleméhez legfeljebb 1 valamit rendelhetünk hozzá.
Az első feladatban az ábrákon akkor lesz függvénygrafikon, ha az x-tengely minden pontjához legfeljebb egy y-nál találsz piros pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!