Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » S. O. S matek-kérés: Hogyan...

S. O. S matek-kérés: Hogyan lehet a konkáv deltoidot kiszámítani?

Figyelt kérdés
Aki válaszol nagyon megköszönöm! :)

2015. febr. 22. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit kiszámítani? Egy deltoidot? max. valami adatát! Milyen adatok vannak megadva?
2015. febr. 22. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Hoppá, lemaradt...'a' oldala 7 cm, 'b' oldala 3cm.
2015. febr. 22. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Már csak a kérdés hiányzik!
2015. febr. 22. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne érted az előző válaszoló problémáját. MIT akarsz kiszámítani? A területét, kerületét, életkorát, színét, szagát, hőmérsékletét? A deltoidot önmagában nem lehet kiszámítani, mert nem mennyiség.
2015. febr. 22. 21:38
 5/8 Tom Benko ***** válasza:
Ugyanúgy, mint a konvexet.
2015. febr. 24. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennek vége. A kérdezőt már nem érdekli, vagy legalábbis nem annyira, hogy feltegyen egy értelmes kérdést, csak minket kar ugráltatni.
2015. febr. 24. 08:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ez a kérdés így sikerült... Csak félig összeroppant idegekkel, nehéz megfogalmazni azt, amit egyébként nem tudok. Elírtam, tudom, a "kiszámítás" egyenlő a területének a kiszámításával, bocsánat érte...Tényleg nagyon sajnálom ha fejfájást okoztam.
2015. febr. 24. 18:42
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
Nem értem, miért kell egyből idegösszeroppanást mondani, ha használni kell őket. A konkáv deltoid területét ugyanúgy kell kiszámolni, mint a konvexét: megméred a két átlóját, és a szorzatuk felét veszed.
2015. febr. 25. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!