Üdv! Valaki lefordítaná ezt angolra?
Figyelt kérdés
"Remélem jól telt a nyarad. Az enyém nagyon zsúfolt volt.A nyár nagy részét nem otthon töltöttem.Az iskola után rögtön ukrán táborban voltam.
Majd két hét múlva 10 napig egy magyarországi táborban voltam amit határon-túliaknak szerveztek.Itt sok új embert ismertem meg.
A nyár végén az osztálytársaimmal Balatonon voltunk,ahol egy hetet töltöttünk.Minden délután lementünk fürödni a partra.A hét közepén rendeztek egy retró estét,amin mindenki jól érezte magát.
Az egyik nap pizzázni is elmentünk.A szünidő további részében futni jártam a barátnőimmel."
2014. dec. 2. 20:11
1/2 anonim válasza:
I hope your summer was good. I was really busy on summer. Most of the time I wasn't at home. After the last day of school I went to a Ukrainian camp. Two weeks after that I went to a Hungarian camp which was for foreigners. I met a lot of new people there. At the end of summer I spent a week at Lake Balaton with my classmates. We went to the coast to swim every day. There was a retro themed party where everyone had fun. We went out to eat pizza one day. The rest of the summer holiday I went running with my friends.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. dec. 2. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!