Matematika feladat. Segítenél kérlek?
Figyelt kérdés
Számítsuk ki az ABC háromszög B és C csúcsának koordinátáit, ha az A csúcs koordinátái:(1;2) és két magasságvonalának egyenlete 2x-3y+1=0 és x+y=02014. aug. 28. 19:54
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segítséget, már értem.
A Geogebra program nekem is megvan, de nem tudom hogy tudsz ilyen pontos vonalakat húzni? Talan ha tudnám abrazolni sokkal konnyebben menne a matek, mit javasolsz hogy tudom kitanulni a program hasznalatat?
2014. aug. 29. 01:18
3/5 anonim válasza:
A matekérettségin nem lesz nálad geogebra.
Kockás papíron kéne megtanulnod ábrázolni.
Bejelölöd az A pontot és a két egyenest.
Ezután nagyjából merőlegest rajzolsz ezekre az egyenesekre, ami átmegy az A ponton.
Így van egy elég jó rajzod.
4/5 anonim válasza:
Például nagyon sok videó is van ebben a témában. Innen is elindulhatsz, az én videóimtól:
https://www.youtube.com/user/Zsiga41/feed
Bármilyen konkrét feladatban nagyon szívesen segítek.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom megnezem a videokat !
2014. aug. 30. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!