A 2010es központi felvételi lap, nem tölthető le valahonnan? Nem szivároghatott valahol ki? :D tudom, h január 23-án írják, de hátha. BUNKÓ MEGJEGYZÉSEK KÍMÉLJENEK!
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 21:10
11/23 anonim válasza:
hogyérted? amiket eddig írtam olyan 38-9 esek lettek
12/23 A kérdező kommentje:
mármint a tantárgyakból az átlagok. :)
nekem 4,9 xd
2010. jan. 18. 19:00
13/23 anonim válasza:
Pár éve írtam én is, és nem egy nehéz, olyan szinten van mint egy matek tz, a magyar meg nevetségesen egyszerű.. 85 pontom lett összvissz, ami elég jó eredménynek számít.
14/23 anonim válasza:
nekem 2005-ben lett 82 pontom, akkoriban még újdonság volt az ilyen típusú felvételi, azóta sztem tömkelegével vannak már ilyen-amolyan gyakorlók, szal sztem nem nehéz rá felkészülni...ne keresd a helytelen utat mert hozzászokhatsz könnyen, és ezt nem tolerálják sehol...
15/23 anonim válasza:
újdonság?
mikor én mentem akkor vezették be:DD
bebeeee:)
NEM LESZ NEHÉZ NE FÉLJ:)
16/23 anonim válasza:
Én is írok sok siker t3.3 átlaggal hátha....
a torna + matek+fizika rontott le meg 4 a többi rajz meg a többi 5
17/23 anonim válasza:
én ma írtam a magyar rohatt eccerű volt....de a matek:S
2 héten keresztül minden délután megcsináltam egy magyart és egy matekot is időre de mégse ment pedig nem paráztam....
18/23 anonim válasza:
istenem:'(
max. lesz összvissz 60pontom.:'((((((((
19/23 A kérdező kommentje:
nagyon nehéz volt a matek. szemetek a minisztériumban :S
2010. jan. 25. 21:19
20/23 anonim válasza:
Fenn van már a neten a mostani matek?? Ha ennyire nehéznek mondjátok, megnézném :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!