A 2010es központi felvételi lap, nem tölthető le valahonnan? Nem szivároghatott valahol ki? :D tudom, h január 23-án írják, de hátha. BUNKÓ MEGJEGYZÉSEK KÍMÉLJENEK!
Lehetetlenséget kérsz. Sajnos bunkó/provokatív válaszok érkeznek, ha valaki hülyeséget kérdez.
Bár én most megpróbálom a lehetetlent. Elvégre Chuck Norris-t reggeliztem, elméletileg bármire képes vagyok.
Szóval: nem, nem lehetséges. Miért? Mert akkora biztonsággal őrzik, hogy a központi írásbelit átvevő tanárok is csak előző nap kapják meg (ha jól tudom), addig meg szép nagy széfbe tárolják. Ezeket a papírokat nagy biztonsággal kezelik, szerintem kizárt, hogy kiszivárogjon.
Egyébként meg ne szarj tőle, anno én is be voltam parázva, de ma visszagondolva felesleges volt. Vigyél magaddat szőlőcukrot meg csokit, mindenki erre esküszik, szerintem kicsit se fog jobban tőle az agy, de a tudatoddal el lehet ezt hitetni, szóval: igen, "segíteni fog":)
Miért ne szvároghatna ki?:D
AKik összeállítják, elmondják ygereküknek akik érettségiznek, ő tovább adja néhány spanjának stb.. de hozzánk nemjut el:/
jólvan, köszi. Na ja, alap, h megmondja a gyerekének :D:D
remélem sikerülni fog..eléggé sokat készülök rá
nekem az 42 lett ;)
mennyi az átlagod..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!