Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segitene valaki leforditani...

Segitene valaki leforditani magyarra (? ) pls

Figyelt kérdés
Collecting Scotch wisky is a hobby enjoy by many international enthusiasts,most of whom never touch a drop from the more expensive bottles of their collections but who appreciate the bottles for their age,originality and design,shape,condition and colouring of the label.The world auction record for a bottle wisky was achieved by Christie`s in Scotland in November 1991 when a Japanese bar manager paid $6,375 for a 60-year-old bottle of the Macallan malt whisky.
2010. jan. 6. 21:25
 1/3 A kérdező kommentje:

hogy begyujts scotch wiskyt az egy elvezeteshobby szamos nemzetkozi izgatott,akinek a legnagyobb resze soha nem erintette meg a gyujtemenyeikbol egy csepet,a akik ertekelik a palackokat a korukert,eredetisegukert,tervukert,alakuknak.feltetel es a cimke szinezese egy palack wisky vilagarveresi rekordjat 1991 novembereben Christie valositotta meg skociaban amikor egy jappan barmenedzser 6,375 dollart fizetett a Macallan malátawhiskyből egy 60 éves palackert

igy forditotta a google,legalabb valaki segitsen ertelemszeruen atirni:(

2010. jan. 6. 21:32
 2/3 anonim válasza:

A Collecting Scotch whisky egy hobbi élvez sok nemzetközi rajongó által, akinek a legnagyobb része soha nem érint meg a gyűjteményeikből egy cseppet, de kik értékelik a palackokat a korukért, eredetiségükért és tervükért, alakulnak,Feltétel és a címke színezése.egy palack whisky világárverési rekordját 1991 novemberében Christie`s valósította meg Skóciában mikor egy japán bármenedzser 6,375 dollárt fizetett a Macallan malátawhiskyből egy 60 éves palacknyiért.

Nekem így sikerült. :S :D

2010. jan. 6. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

..ezek a webforditók nagyon gáz munkát végeznek:S

Ezt én fordítottam,igaz nem "szöveghű" teljesen,mert én furának találtam magát az angol megfogalmazást,valamint hibák is vannak benne,eleve nincs olyan szó,hogy wisky! Az whisky vagy whiskey.

A Scotch/Skót whisky gyűjtése egy olyan hobbi,melynek rengeteg lelkes híve van világszerte.A legtöbbjük még sohasem ivott egy cseppet sem gyűjteményük legdrágább üvegeiből,és mind megbecsülik az üvegek korát,eredetiségét és designját,alakját,állapotát és a címke színét. A világrekorder aukciót,amit egy üveg whisky-ért rendeztek,Christie nyerte el Skóciában 1991 Novemberében,amikor egy japán bártulajdonos 6.375 dollárt fizetett egy 60éves Macallan maláta whiskyért.

2010. jan. 6. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!