S. O. S-be jó ez így?

Figyelt kérdés

Valaki segítsen! Előre is köszönöm!

I saw their ad in the paper and would like to apply for a chance to show the city. A few years ago I worked for a company such, but then the company went bankrupt. I worked for the company for three years more, so it's great experience. Tourists arriving from England drove around in Budapest. Special personal interest is perhaps the high chocolate love my writing. I really like the chocolate bar was a lot of chocolate and chocolate factory I visited the museum already.

2014. márc. 30. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon nem.
2014. márc. 30. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
és mi az, ami nem jó?
2014. márc. 30. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Szinte az egész rossz.
2014. márc. 30. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Remek...Köszönöm szépen, hogy átolvastad!
2014. márc. 30. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is, kinek írod, milyen céllal?

- Mert pl. az "I saw their ad" nekem problémásnak tűnik. A "their" az ő (T/3) valamijük, ki ez a 3. csoport rajtad és a címzetten kívül?

- Másodszor, ha ez hivatalos levél, ilyet ne írj, hogy "ad". Írd ki szépen, hogy "advertisement", de mintha lenne jobb szó az álláshirdetésre (már ha ez az).

- "in the paper" - milyen papíron/újságban?

- "for a company such" - nekem ez nagyon hiányos szerkezetnek tűnik

- "for three years more" maradjunk inkább "for more than three years"-ben

- "it's a great experience" - "it was", ha hivatalos, akkor nem rövidítesz

- "tourists arriving" - itt egy múltbéli eseményt mesélsz, nem? akkor az tuti nem folyamatos jelen, ráadásul még azt sem írtad jól amúgy

- "Special personal interest is perhaps" - itt magadat kéne eladnod? nem írhatod azt, hogy talán...

- "the high chocolate love my writing" - a "magas csoki imádja az írásom" ??? gondold át

- "I really like the chocolate bar was a lot of chocolate" - a "bar" itt bár, mint vendéglátóhely? akkor utána azt kéne írni, hogy "there was" (vagy "there were"? fáradt vagyok már:D)

- az "and" utáni rész meg sehogy nem kapcsolódik, az "already"-nek sincs értelme (vagy lehet hogy van, nem tudom a feladatot)

Sajnos igaza volt Deggial-nak.

2014. márc. 30. 23:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!:)

Sajnálom, hogy ilyen béna vagyok és, hogy raboltam az időtöket...:/

2014. márc. 31. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!