.::Neo::. kérdése:
! Könyvajánlás? SÜRGŐS PLS HELP többi lent
Figyelt kérdés
irodalomra vmi könyvajánlást kell írni egy általad választott könyvről ami nem lehet kötelező olvasmány. Elég nagy szarba vagyok mert olvasni egyszerűen nem birok főleg nem önszántamból, és a tanár természetesen nem tudja elhinni h létezik olyan ember akinek szinte lehetetlen elolvasni egy könyvet úgy ne unja el az életét és utána tudja a tartalmát szóval figyeljen rá. Vhogyan segítsetek légyszi! Vmilyen könyvnek, regények a tartalmát olvassam el v hogy és egyáltalán melyiknek és áá. Pls segítsetek! 14F2014. jan. 3. 10:24
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 5. 14:47
12/15 anonim válasza:
Olvasd el sztem pl a Hobbitot:) Vagy vannak Bűbájos boszorkákos könyvek is, barátságos terjedelemmel:)
13/15 anonim válasza:
Amúgy a Két Lotti nálatok kötelező? Az is jó
14/15 anonim válasza:
Szilvi néni ha ezt látná :D kérdező mi a monogramod? :D Tudom hogy a MKÁI-ba jársz :D
15/15 A kérdező kommentje:
fd
2014. márc. 1. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!