Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » ! Könyvajánlás? SÜRGŐS PLS...

.::Neo::. kérdése:

! Könyvajánlás? SÜRGŐS PLS HELP többi lent

Figyelt kérdés
irodalomra vmi könyvajánlást kell írni egy általad választott könyvről ami nem lehet kötelező olvasmány. Elég nagy szarba vagyok mert olvasni egyszerűen nem birok főleg nem önszántamból, és a tanár természetesen nem tudja elhinni h létezik olyan ember akinek szinte lehetetlen elolvasni egy könyvet úgy ne unja el az életét és utána tudja a tartalmát szóval figyeljen rá. Vhogyan segítsetek légyszi! Vmilyen könyvnek, regények a tartalmát olvassam el v hogy és egyáltalán melyiknek és áá. Pls segítsetek! 14F

2014. jan. 3. 10:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 5. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Olvasd el sztem pl a Hobbitot:) Vagy vannak Bűbájos boszorkákos könyvek is, barátságos terjedelemmel:)
2014. jan. 5. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a Két Lotti nálatok kötelező? Az is jó
2014. jan. 5. 15:14
 14/15 anonim válasza:
Szilvi néni ha ezt látná :D kérdező mi a monogramod? :D Tudom hogy a MKÁI-ba jársz :D
2014. febr. 26. 20:40
 15/15 A kérdező kommentje:
fd
2014. márc. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!