Geogebra használata?
Most töltöttem le geogebrát és még nem igazán tudom használni, ebben kérnék segítséget. megkelene szerkesztenem egy párhozamos egyenes szerkesztés, Merőleges szerkesztést, szögmásolást,szögfelezést, szakasz többszörözését és magasság tételhez egy ábrát
ebben kérnék segítséget
válaszokat előre is köszönöm
Melyik verziót töltötted le? Fut rendesen? Eszköztárat látod? Magyar nyelven fut?
Mit tudsz az eszköztárból megcsinálni? (Pont levétele, szakasz rajzolása, szakaszon egy pont felvétele - mozgatása, merőleges- párhuzamos eszköz-gomb használata.
Millió példám van itt:
Ha konkrétan nem megy valami a fentiek közül szívesen elmondom, ha kell videón is.
http://www.youtube.com/user/Zsiga41/feed
Ja, és még egy kérdés: hányadikos szinten kell a geometria?
beadandót kell írnom és ahhoz kell pár ábra
magyar verziót töltöttem le. GeoGebra v4.15 (magyar)
Ősrégi változat. Innen érdemes letölteni:
vagy a legújabb
A gépednek megfelelőt választasz. Én ezt töltöttem le:
GeoGebra-Windows Installer-4-4-0-0.exe
Néhány perc alatt megvan, most érdemes kicserélni.
Még mindig nem árultad el, hogy a "beadandó" hányadikos színvonalon értendő? (főleg a geometria tudás szintje miatt kellene.)
Azt sem tudom, hogy mit értesz magasság-tétel alatt...
Ízelítőnek csináltam egy példát:
Ezt ugyanúgy használhatod a böngésződben, mint a letöltött programban.
A következőt még-inkább, mert menüsor, parancssor és egyenek is rendelkezésedre állnak.
Azt igyekeztem megmutatni ezen a példán, hogy mennyivel más, ha a geometriai-szerkesztés lépéseit valósítom meg, vagy a GeoGebra végzi a szerkesztést, és kirajzolja az eredményt.
Az előző kommentemben utaltam egy részletesebb változatra, annak a linkje lemaradt:
Ha tudok valamiben segíteni, szóljál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!