! Fontos! Angol házi! Segítenél?
Megtudna nekem írni valaki egy 50 szavas képeslapot?? Az a lényeg, hogy
Szia Andris,
Pár napja utaztam ki Londonba! Még mindig itt vagy, most éppen egy kávézóban írom neked ezt a levelet! Gyönyörű a város, az emberek nagyon kedvesek! Még pár hetet töltök itt el! Utána Londonba utazok! Ott találkozunk!
Viszlát: Liza
Hát istenem nem tehetek róla, hogy a tanár nem tud rendesen angolt tanítani! Így is eddig németet tanultam, tavaly váltottam angolra, ahogy jöttem középbe, de egyszerűen semmit nem tudok4 A tanár egész órán angolul karattyol, mintha mi azt értenénk és akkor csináljuk meg a feladatokat.. Az egész osztály segg hülye angolból de ezt nem képes felfogni a tanár! A kiejtést meg nem is mondom, mert 1 évbe kb. 1x feleltet és kinyőgsz neki 1 mondatot angolul és már adja az 5öst, ettől nem leszek jobb. Jövőre jön a szakmai angol, hát az lesz ám a faxa, de ez van nem tudok mit csinálni...
Amúgy köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!