Matek (hatványok). Ez hogy van?
Mivel ide nem tudom hogy kéne hatványt írni, leírtam paintbe és itt a kép (bocs, hogy kicsit ronda):
A fekete az alapfeladat, a piros amit én megcsináltam, a kék amit nem tudok de folytatni kéne gondolom. De azt se tudom, hogy addig kell-e csinálni amíg kijön egy egész szám vagy elég addig ameddig én csináltam. Nem igazán értem. Segítsetek légyszíves!
az első 1/5
a másodikat és a harmadikat jól végezted el
a harmadik 8
a negyedikben nem vagyok biztos, de szerintem azt is jól csináltad, de nem vennék rá mérget
az utolsó 343
Köszi!!
A másodikat azt nem lehet tovább számolni? Mert még mindig van benne kitevő. Azt biztos nem kell eltüntetni?
Második válaszoló, hogy írtál hatványokat oda? Mivel? És köszi a linket, végre valami magyarul van!:D
Valaki írta válaszként hogy nézzem meg a matekkönyvbe biztos le van írva. Csak ki lett törölve. Nem is tudtam, hogy ki lehet törölni a választ. Na itt a matekkönyvem:
Én pont azt, ami most nekem kell nem találtam. Csak egy mondat van róla de abban sincs valami sok leírva, abból nem tudom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!