Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matek (hatványok). Ez hogy van?

Matek (hatványok). Ez hogy van?

Figyelt kérdés

Mivel ide nem tudom hogy kéne hatványt írni, leírtam paintbe és itt a kép (bocs, hogy kicsit ronda):

[link]

A fekete az alapfeladat, a piros amit én megcsináltam, a kék amit nem tudok de folytatni kéne gondolom. De azt se tudom, hogy addig kell-e csinálni amíg kijön egy egész szám vagy elég addig ameddig én csináltam. Nem igazán értem. Segítsetek légyszíves!

2013. szept. 4. 20:01
 1/3 ivcs ***** válasza:

az első 1/5

a másodikat és a harmadikat jól végezted el

a harmadik 8

a negyedikben nem vagyok biztos, de szerintem azt is jól csináltad, de nem vennék rá mérget

az utolsó 343

2013. szept. 4. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szép, de általában jó:

[link]

A negatív kitevőt még gyakorold!

[link]

2013. szept. 4. 20:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!!

A másodikat azt nem lehet tovább számolni? Mert még mindig van benne kitevő. Azt biztos nem kell eltüntetni?

Második válaszoló, hogy írtál hatványokat oda? Mivel? És köszi a linket, végre valami magyarul van!:D

Valaki írta válaszként hogy nézzem meg a matekkönyvbe biztos le van írva. Csak ki lett törölve. Nem is tudtam, hogy ki lehet törölni a választ. Na itt a matekkönyvem:

[link]

[link]

[link]

Én pont azt, ami most nekem kell nem találtam. Csak egy mondat van róla de abban sincs valami sok leírva, abból nem tudom meg.

2013. szept. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!