Tök rég tanultuk, azt, hogy, elmond ki, mitcsinál a családodban. Na, most, pont ilyen házit kaptunk. Röviden fogalmaztam, de, ha ezt beadom nem kapok 1-est?
Figyelt kérdés
Ez:
My dad's name Dr.Masszi George, who was a doctor. My mom's name Masszi Anett who my dad is medical assistant. My brother's name Masszi Christopher, he is now in seventh grade. The other brother's name Masszi Bend, she was a freshman this year. This is my family.
2013. szept. 3. 16:39
1/3 anonim válasza:
hát ha valami minifogalmazást kellett volna írnod, akkor ez ahhoz kevés, ráadásul hibák is vannak benne.
2/3 anonim válasza:
a neveket nem kell angol verzióban leírnod, viszont a keresztnév vezetéknév formátumot nyugodtan használhatod.
3/3 anonim válasza:
My dad's name *IS* Dr.Masszi George
who my dad is medical assistant WTF????
brother ... she ??? Akkor már *SISTER*
Hát, én simán karót adnék erre. Javítsd ki. A típushibákat csak egyszer írtam le, tehát ez nem az összes hiba itt.
Esetleg arról írhatsz, hogy ki hol született, szülők, testvérek életkora, háziállat, ha van. Saját magadat is beleírhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!