Hogyan lehet egyszerüen megtanulni a hímnuszt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 15:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%
Úgy ,hogy MAGYARNAK születel :P
2009. okt. 13. 21:16
 12/17 anonim válasza:
62%
egyszerűen előveszed az olvasó könyvedet és bemagolod nekem ezt kb 3-4 órába telt míg megtanultam mert nem érdekelt se a himnusz se a szózat!!!XD ja és ha hallod amikor a suliban ünnepségeken éneklik úgy is meg lehet tanulni az első versszakot!!xd
2009. okt. 16. 09:23
 13/17 anonim válasza:

Ha többször meghallgatod, akkor úgy is meg lehet tanulni.

pl. a himnusz első versszakát kb minden ünnepségen lejátszák, ezért ezt már tudom..

a toldinál is ment a tv-be egy reklám, és a toldi első versszaka volt benne, ezt úgy tanultam meg.. :D

2009. okt. 22. 18:51
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen versszakonként, ahogy a többiek is írták. Aztán elfelejtheted örökre érettségi után, de az első verszakor illik végig tudni.
2009. okt. 31. 23:31
 15/17 anonim válasza:
PL. letöltöd youtube-ról a Himnuszt berakod a füllhalgatót és csak megtanulsz valamennyit vagy pedig elénekled egy saját szerkesztett dallamra :D vagy leírod kis papír darabokra egy egy verszakot és ha már megtanultad teljesen akkor játszhatsz is vele!!
2012. márc. 22. 16:48
 16/17 anonim válasza:
Hagyátok már szegényt!! Én se tudom megtanulni és sehogy se megy! Ha van egy [Normális] ötleted akkor írj priivibe
2013. ápr. 29. 17:16
 17/17 anonim válasza:
Valószínű már lejárt ez a kérdés de azért itt egy válasz ami nekem segített...az én magyar tanárom azt tanította hogy a Himnuszt el lehet mondani a 'Megismerni a kanászt' című népdal dallamára...szóval ha esetleg ismered vagy ha nem is....sztem segít a tanuláson hogyha arra a dallamra próbálod mondani...
2017. okt. 18. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!