Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Angolosok! Tudnátok segíteni?

Bratilla kérdése:

Angolosok! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A páriszi Notre Dame-ról tanulunk, arról kellene egy kb. 10 mondatos ismertető szöveget írni. Én csomót kerestem a neten, de mindenhol inkább a szerkezetéről, boltívekről meg ilyesmikről írnak csak, amit meg összekapartam, az nagyon nyomi lett, meg nyelvtanilag nem is igazán helyes. Valakinek van ötlete, hogy mit tudnék róla írni, vagy tud linkelni valaki egy oylan oldalt, ahol már eleve van egy használható angol ismertető róla?
2013. ápr. 14. 16:34
 1/5 A kérdező kommentje:

*párizsi

*olyan

2013. ápr. 14. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 14. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket! Az a baj, hogy ezeket már átnéztem, és nincs tömören leírva sehol a lényeg. Nem akarok oldalakat írni a történelméről, szerkezetéről, ráadásul bonyolult mondatszerkezetben (kezdő angolos vagyok), valami olyan kellene, amin rajta van a lényeg, mert ezt kb. lefordítani sem tudom.
2013. ápr. 14. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
[link] lényeg :D
2013. ápr. 14. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Ilyet kerestem, köszönöm szépen! :D
2013. ápr. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!