Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Jó angolosok segítségére...

Jó angolosok segítségére lenne nagyon szükségem! Powerpointos előadást kellene készítenem egy szabad témáról?

Figyelt kérdés
Jan 17.e lenne a határidő.. De sem ötletem, sem megfelelő nyelvtudásom hozzá.. Egy szöveget kelle írni egy helyről vagy eseményről (szabad téma). A powerpointos részt el tudom készíteni.

2013. jan. 16. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magyar szöveget elküldöd én szívesen lefordítom neked még ma.
2013. jan. 16. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szabad téma? nem értem mi a gond, bármiről tudnál írni. írtad, hogy "egy szöveget kellene írni egy helyről vagy eseményről." írj olyan eseményről / fesztiválról ahol voltál, vagy ahova elszeretnél menni. ha helyről, akkor olyan országot, ahol esetleg voltál, vagy nagyon tetszik. nem hiszem, hogy ezek alapján sem tudsz kitalálni semmit. egyébkét szerintem úgy egyszerűbb lenne fordítgatni, ha wikipédián rákeresnél angolul a témára, amit nem értesz, azt kiszótározod, és ha érted a mondatot, és tudod miről van benne szó, akkor egyszerűbb azt lemásolni, mint magadtól fordítgatni a mondatokat magyarról angolra.
2013. jan. 16. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is lefordítom neked szívesen, ha gondolod, angolra, de ahhoz kéne magyar szöveg is.
2013. jan. 16. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha végképp nincs semmi ötleted: New York, Egyesült Államok, elnökválasztás, adventi idõszak (mondjuk ha már voltál pl. Bécsben), londoni olimpia,
2013. jan. 16. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat hasznosak voltak.
2013. jan. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!