Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Vektorok összeadasa (negyzetben)?

Vektorok összeadasa (negyzetben)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy van 1 ilyen feladat, hogy : egy negyzet csucsai a, b, c, d, szerkesszuk meg a kov. vektorokat: AB+DC, AD+CB, AC+BD. Óran a negyzetet ugy betuztuk h a bal felso sarok a alatta b, jobbalso c es j. felső d. koszonom szepen!!!
2013. febr. 20. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt találod a megoldást:

[link]

Remélem tudod használni!

2013. febr. 20. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi, reggel megnezem a programot(most nem gepnel vagyok sajnos)! udv:)
2013. febr. 20. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha mobilon szoktál netezni, akkor ezt meg tudod nézni:

[link]

Sajnos a szöveges magyarázat így nem látszik.

Nagyon érdekelne a tapasztalatod. Ha téged is érdekel a dolog, akkor szívesen elmondom, hogy pillanatnyilag mi a gond ezzel.

2013. febr. 20. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Módosítottam a szöveges részen, így nem olyan elegáns (nem LaTeX, de olvasható)

Mivel első kísérletem,és magam mobilon nem tudom ellenőrizni, mindenkinek a tapasztalata, javaslata érdekelne.

2013. febr. 20. 23:47
 5/7 A kérdező kommentje:
En tableton vagyok, de ra"kattintottam", es nem hoz be semmit..
2013. febr. 21. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

A 23:16 -os linkem nem hoz be semmit?

Most is ellenőriztem, annak menni kell! ( Ezt a választ is arról írtad? )

2013. febr. 21. 18:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Na mostmár itt vagyok gépen, és hallod..le a kalappal :) nagyon jól leírtad, köszönöm szépen:D akkor valószínű azért nem tudtam sehogyse megcsinálni a másodikat..:D:D
2013. febr. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!