Másodfokú egyenlet feladatok, segítene valaki megoldani? Holnapra kellene.
Figyelt kérdés
Itt van: [link]
Ha lehet akkor papírra oldjátok meg és fotózzátok le, mert sokkal áttekinthetőbb úgy. Köszönöm előre is!
2009. aug. 23. 09:06
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Rendes csaj vagy Kati! LOL Nem kell mondani, tudtam h az én verzióm a helyes megoldás, ha már elbírok a fősulis témákkal csak rémlik valami erről is ;) Esetleg felpontoznál? Köszi!
13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm! ment mail.
2009. aug. 23. 11:08
14/21 anonim válasza:
1. én nem az érettségis vagyok, már rég végeztem, 25/L
2. nem tudom mit gondol az előző hozzászóló, nem írok vissza neki semmit, inkább gondolkodjon el azon, hogy miket ír itt össze-vissza
3. küldd a mailt nyugodtan:-)
15/21 A kérdező kommentje:
Már elküldtem, nem jött meg?
2009. aug. 23. 11:32
16/21 anonim válasza:
17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is!
2009. aug. 23. 11:39
18/21 anonim válasza:
Ajjajj, az egyém már most látom, hogy nem jó, elnézve a Katiét. Az abszolútérték pl. kiment a fejemből. :)
19/21 A kérdező kommentje:
Akkor Katié a jó?
2009. aug. 23. 11:40
20/21 anonim válasza:
Szia!
Komoly szinten foglalkozom a matematikával, szóval szerintem jók a megoldások. :-)
A feladatokra gondoltam!
Üdv: Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!