Egyeltalán nem. Most leszek 9-es, ugyanabban a suliban. A franciát eddig nagyon vártam, de a kedves-aranyos-bájos oszt.társaim mind mondják, hogy nehéz, szar, satöbbi. Nem igazán szeretem az osztályom, ráadásul most voltam fodrásznál és szerintem még nyolcszor sz@rabb lett a séróm, mint volt. Ilyenkor mindig rájövök, hogy TÉNYLEG nincs egy jó cuccom sem és hogy bizonyos barátaimra mennyire nem számíthatok...senki nem volt fenn MSNen EGÉSZ NYÁRON...a fiúk is utálatosak néha. Nem várom.
2009. aug. 27. 13:38
23/30 anonim válasza:
Hát én igen is meg nem is :S
Azért várom, mert megint találkozok a nem látott haverokkal, meg már kezdem kicsit unni a nyarat (kiemelem KICSIT :D )
Azért nem várom, mert megint kelhetek fél hétkor, nyomoroghatok a buszon, és ami a legrosszabb: német, angol, matek... német kivételéből mindegyikből 5-ös voltam, de ezek miatt vért izzadtam :S + az osztály kb 1/3-át meg nagyon nem bírom.
2009. aug. 28. 12:19
24/30 anonim válasza:
Nem.Újra kelhetek korán.Jövőre nyelvvizsgázok meg előrehozott érettségit kéne csinálnom.Semmit nem ismételtem nyáron.Szóval nagyon nem.Még ebbe a három napba pihenek amennyit csak tudok aztán úgyis majd napi 3 órákat tanulhatok, hogy majd 2 év múlva bejussak arra az egyetemre ahova szeretnék menni.
2009. aug. 28. 20:39
25/30 anonim válasza:
Ja meg a kémia fakt miatt nem várom.
2009. aug. 28. 20:40
26/30 A kérdező kommentje:
Sok sikert mindenkinek!!!! :)
2009. aug. 28. 20:43
27/30 anonim válasza:
Egy kicsit igen. Hiányoznak az emberek. Még a tanárok is :D Másodév a fősulin, és csak 3 napot kell bejárnom. Mellette meló, sulirádió, rádióban gyakornokoskodás..
Aki érettségizni fog, ne féljen. Gyakoroljatok sokat, és tanulmányozzátok a függvénytáblát és a térképeket. Sokat tud segíteni. Plusz vegyétek rá a tanárokat, hogy beszéljétek át az érettségi témaköröket, tételeket. Ne féljetek kérdezni! Ez a legfontosabb. :)
2009. aug. 28. 21:10
28/30 anonim válasza:
Én sem várom. Minden osztálytársamat utálom. 1 kivétellel. Ugyan ez fordítva is. Unalom, és még nem is érzem magam biztonsában. Mikor egyszer megmondtam a véleményem, mindenki nekemesett... Hülye egy osztályt fogtam ki.
2009. aug. 29. 12:37
29/30 anonim válasza:
Én csak azért mert a vakáció végére már szörnyen unom magam xD
2009. aug. 30. 20:15
30/30 anonim válasza:
8.ba megyek.Nem várom ....De tudom már csak ez az év és új osztály új ismerősök .Azért irom ezt mert nagyon hülyk illetve nagyarcú emberek akik büszkék rá h cigiznek iszanak satöbbii.A felkeléssel nem lesz gond egész nyáron 6 kor kelltem :)Sok sikert mindenkinek.HAJRÁ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!