Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mindjárt itt a suli, várjátok?

Mindjárt itt a suli, várjátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 10:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
sulit 50%-ban osztálytársakat 100%-ban ^^
2009. aug. 22. 17:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig vártam a sulit, az osztálytársak, a tanárok, és az új tudásanyag miatt... persze ezért mindig kettyósnak tartottak:D:D

Most kezdem én is az egyetemet, illetve mellette csinálok majd egy okj grafikusit is, mindkettőt várom:) de leginkább azért, mert már kezdek punnyadni így nyáron:D:D:D

2009. aug. 23. 12:51
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én igen meg nem. Mivel bejönnek az faktok, azért várom. Meg a sok új tanár miatt. DE kisérettségik, nyelvizsga, előrehozott érettségi, meg a francia....áhh az utóbbi megy a legnyomorultabbul. DE ezt leszámítva várom. Új tanév, új lehetőségek. Persze vannak rossz dolgok, de kárpótol, hogy új dolgokat tudok majd meg:)

/gépnarancs/

2009. aug. 24. 13:04
 14/30 anonim válasza:
100%

én nem sem várom..: S

most ballagtam,és teljesen új környezet..=/ buszozás,új emberek,új minden..

annyi,a jó,hogy nővérem is odajár azt mondja jósuli. de kicsit félek tőle..bár,könnyen barátkozom.

majd lesz valami.:D

és sok sikert a fősuli és az érettségizőseknek. ;)

15./L.

2009. aug. 25. 11:27
 15/30 anonim válasza:
100%

előző vagyok..

-nem..

félre írtam:$

2009. aug. 25. 11:29
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Én már úgy várom, mint a messiást, mert akkor végre a kölykök nem fognak az ablakom alatt torkuk szakadtából üvölteni, mint akiket nyúznak, játék címszóval reggel 7-től este 11-ig. Lakótelepen a gyerekek károsak az egészségre. Mert az már mégiscsak borzasztó, hogy egész nyáron egy tetves tévéműsort nem lehet tőlük megnézni, úgy ordítanak, mint a sakál! Vagy becsukom az ablakot és megfulladok.
2009. aug. 26. 02:02
 17/30 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Tényleg ne parázzatok az érettségitől, ahogy már írtál, egyáltalán nem olyan rossz, amilyennek leírják! Én is tökre beparáztam, hármas , HÁRMAS!!voltam matekból, volt olyan év, hogy kettes, és ÖTÖS-re érettségiztem! A szóbelire kell évközben megtanulni a tételeket, mert évvégén már könnyebb lesz átismételni. Én sem várom a sulit, én egyetemre megyek, méghozzá orvosira. De csak a sulit nem kedvelem, a szakot, amit tanulni fogom, imádom!Szüleim, nagyszüleim is orvosok! Puszi
2009. aug. 26. 13:26
 18/30 anonim válasza:
100%
Abszolút nem, én úgy érzem h még el sem kezdődött a nyár :(
2009. aug. 26. 13:36
 19/30 anonim ***** válasza:
Igen, mert már hiányoznak az osztálytársak, illetve itthon már halálra unom magam. Ott legalább valami értelmeset is fogok csinálni.
2009. aug. 26. 14:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

én igen is, meg nem is.

Most leszek 8.-os hiányozni fog az osztály, meg a felvételi miatti szorongások, ugyanakkor, tudom, hogy fogjuk tartani a kapcsolatot.

2009. aug. 27. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!