Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ezeket hogy fordítanád le...

Ezeket hogy fordítanád le angolra?

Figyelt kérdés
A barátomnak és nekem volt 1problámánk tavaly nyáron.Én 1 lusta,tengerparti nyaralásra akartam menni,mert szükségem volt a pihenésre.Imádok napozni,jéghideg sört inni,és 1 jó könyvet olvasni. De Jack,a nyüzsis,kultúrális nyaralást szereti.Gyűlöl a napon feküdni.Az utazási irodában próbáltak nekünk segíteni,és azt javasolták,utazzunk Görögországba.Nekem tetszett az ötlet,mert én szeretnék egy csendes szigeten megszállni,és Jack könnyen át tud utazni Athénba.Könnyű volt eldönteni,hogy mit tegyünk.Éhes vagyok,kell valamit ennem.Meglepődtem,hogy ott láttam őt.Elveszítettem az útlevelemet,és nemtudom,hogy mit csináljak.Szeretek vásárolni.Beszélnem kell Bennel,de nemtudom hol találom.
2012. dec. 2. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:
My friend(vagy boyfriend, ha szerelmes barát) and I had a problem last summer. I wanted to go to a lazy, beachy summering, because I had to have a rest. I love sunbathing, drinking beer, and reading a good book very much. But Jack loves the swarmy, cultural summering. He hates to lie in the sun. In the travel agencies, they wanted to help us, and they proposed to travel to Greece. I liked the idea, because I want to stay in a quiet island, and Jack can move to Athen very easy. It was very easy to decide, what we going to do. I'm hungry, I have to eat something. I surprised, that I saw him there. I've lost my passport, and I don't know, what can I do now. I like shopping. I have to talk to Ben, but I don't know where is him.
2012. dec. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!