Le tudnátok fordítani ezt a szöveget?
Elkezdtem de nem nagyon mentem sokra. tehát angolra kéne fordítani.
Én készítettem a képet egy óriás kerékről mikor nyaralni voltunk Bulgáriában. Várna a tenger part mellet terül el.
A képen jól látható a Fekete-tenger. Sok Hotel található a tengerparton. A képen kicsit esős az idő.
Én készítettem a képet egy óriás kerékről...
mármint óriáskeréken ültem mikor a képet csináltam
1. válaszolónak: "tehát angolra kéne fordítani." :P
bocsi, én nem tudom:)
ezért szeretek ide járni - mán megint tanultam egy szót - viszont úgy látom, a Ferris wheelt nagybötűvel írják (megnéztem, mert nem ismertem a ferris szót:)
viszont, ha a Ferris wheel óriáskereket jelent (a szótár szerint), köll a giant?
egy apró elírás a #4-es válaszában: The Black Sea is clearly seen IN the picture.
jut eszembe, hanyadikos vagy? tanultatok már ilyesmit, hogy to be (clearly) seen? ha nem, akkor esetleg írhatod azt is, hogy:
You can see the Black sea clearly.
ja, és "sitting on A Ferris wheel", ha előtte még nem volt szó az óriáskerékről
:)
Köszi, hogy kijavítgattad az elírásokat.
Tudtommal a Ferris wheel ilyen vásári kerék vagy nemtom hogy mondják magyarul, de nem feltétlenül óriási.
ez utóbbihoz nem tudok hozzászólni, mert mint említém is, egyáltalán nem ismertem a szót, és szótárban kukucskáltam meg -- ottan azt írták rá, hogy óriáskerék
most kíváncsiságból beírtam a gugliba, és a képtalálatok csupa s csupa szép nagy kereket hoznak ki, szóval elképzelhető, hogy nem kell a giant (fejvakaró ikon), de nem hiszem, hogy a tanerő leharapja a kérdező fejét, ha mégis odaírja :)
:)
Igen, azt hiszem tényleg úgy van, ahogy mondod!
Deee... használjanak csak a nebulók sok melléknevet a fogalmazásaikban, mert az színesíti a szöveget! :DDDD
Ok ezt csak úgy mondtam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!