Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítsen valaki. nem értem....

Segítsen valaki. nem értem. Matek?

Figyelt kérdés

Előre is köszi aki segit nagy segitség lenne...

2011 máj 3-i feladatokat csinálok matekból..

[link]

a következő feladatokhoz nem tudok hozzá kezdeni és idegesit,pedig biztos nem nehéz..:

13.b,(c --> számomra nem egyértelmű,mivel nem mindenki kapott 3 pontot...

3.,10.,15.,16.,18.-as feladat.

Köszi aki segit, a baj h eltörtem a lábam és még matek tanárhoz sem tudok igy menni...így fogok majd menni érettségizni jhéten,valahogy.

L./22

2012. máj. 5. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

b) megszámolod hányan vannak összesen, és 360at elosztod azzal a számmal. Vagyis egy ember ennyi fokot ér. Ahány ember van az adott jegynél (5,4,3,2,1es) annyival szorozd meg azt a kiszámolt fokot és ábrázold a diagrammon.

c)4-5pontosok alapból kiesnek.

lehetséges esetek:

0-3(ez nem lehet, senki sem ért el az elsőben 0 pontot)

1-2(1, mivel csak egy ember ért el 1 pontot az elsőben)

2-1(ilyen sincs, két pontot sem ért el senki az elsőben)

3-0(2, mivel ketten értek el a másodikban 0 pontot)

2012. máj. 5. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
egyébként van ott az oldalon megoldókulcs is, és általában ott is elmagyarázzák hogy miért annyi az eredmény
2012. máj. 5. 17:08
 3/3 A kérdező kommentje:
hú nagyon köszönöm!! :) Azt tudom úgy szoktam csinálni hogy megcsinálom amit tudok utána leellenőrzöm,de ha netán adnak magyarázatot akkor se értettem,bár inkább a pontozások vannak fenn ha magyarázunk is,de nem állt össze a kép köszi :)
2012. máj. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!