Geramatyi kérdése:
Letudná valaki ezt a (nehéz) mondatot németre fordítani? (Bővebben lenn. )
Figyelt kérdés
Amikor a jegypénztárnál álltam,láttam,hogy a ruhatárnál sokan vannak és a színházlátogatók,akik estélyi ruhában és magassarkú cipőben jöttek,nem kell leadni a (színházi) látcsövet.
Előre is nagyon köszönöm!
2012. márc. 28. 20:42
1/13 anonim válasza:
Nem koherens a mondat... nézd át még egyszer...
2/13 A kérdező kommentje:
Mi benne a hiba?Mondjuk:"nekik nem kell leadni".Így jó?
2012. márc. 28. 20:59
3/13 anonim válasza:
Az, hogy a 2. tagmondatban van egy alany, amihez nem tartozik állítmány:
"és a színházlátogatók, akik..." -- mi van velük???
Egyszerűen nem helyes a magyar mondat, így nem tudja senki lefordítani.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem,értem...Esetleg ha a leadnit múlt időbe tesszük úgy jó?V vmi más???
De ezt a mondatot nem én találtam ki,a tanárom diktálta...
2012. márc. 28. 21:15
5/13 anonim válasza:
Akkor a tanárod üljön le, egyes... :/
6/13 A kérdező kommentje:
:/Vhogy áttenéd magyarra?Úgy letudnád fordítani?
2012. márc. 28. 21:24
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem értem, hogy mit akar... Bocs.
8/13 A kérdező kommentje:
Várj,sztem így:Amikor a jegypénztárnál álltam,láttam,hogy a ruhatárnál sokan vannak.Edig értelmes,aztán:És a színházlátogatók,akik estélyi ruhában és magassarkú cipőben jöttek,(azoknak)nekik nem kellet leadni a (színházi) látcsövet.
2012. márc. 28. 21:32
9/13 A kérdező kommentje:
Amikor a jegypénztárnál álltam,láttam,hogy a ruhatárnál sokan vannak,és a színházlátogatók,akik estélyi ruhában és magassarkú cipőben jöttek,azoknak nekik nem kellet leadniuk a (színházi) látcsövet.
2012. márc. 28. 22:07
10/13 anonim válasza:
Wenn ich an der Kasse gestanden bin, habe ich gesehen , dass viele Theaterbesucher an der Garderobe sind, die haben Abendkleider, und Schuhe mit hohen Absatz getragen. Sie müssen ihres Opernglas nicht abgeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!