Tanér adhat egyest hazi feladat hianya miatt?
De, adhat.
És te hogy mered megtenni, hogy nem készíted el a házi feladatod?
Én tuti visszatérnék az eredeti, poroszos oktatási-nevelési nézetekhez... Nem tetszik ez a "hatalmas" liberalizmus, meg hogy a gyerekek kívülről fújják a jogaikat, de a kötelezettségeiket meg magasról leszarják...
Hogy a szülőkre ne is térjünk ki...
Figyelj, ha jól tudom elvileg nem adhat. De ha ezzel elkezded hergelni a tanárt, akkor felvázolom, hogy mit tehet:
-Röpdogát irat mindenkivel, olyan nehéz kérdésekkel, hogy ne legyen még kettes se senkinek, aztán megmondja, hogy ezt miattad írja az osztály. Innentől talán még be is verik a képed.
-Kihívhat felelni, ahol karót fogsz kapni.
-Szokásává válhat, hogy hetekig te felelsz órán.
-Kijelentheti, hogy ezentúl nem házi feladatot ad, hanem házi dolgozatot, és leosztályozza.
Nem éri meg szivózni egy tanárral. Amúgy most változtak a törvények ezzel kapcsolatban is, és ha jól tudom 16 év felett már kiküldhet óráról, mert nem vagy tanköteles.
Az óráról azért nem küldhet ki, mert nem lézenghetsz tanítási időben felügyelet nélkül, nem azért, hogy bármit megtehess.
Egyest bármikor, bármiért adhat.
Hetedik: a tul eros ropdoli az nem fog mukodni,
ha felbosszantja a szuloket, es azok elkezdenek az igazgato nyakara jarni, akkor rafazik a tanar is, a tobbi az viszont mukodokepes megoldasnak tunik.
Ha egy tanar tenyleg szemet, akkor egyebkent ez a legjobb megoldas, az igazgatora uszitani a szuloket. Nincs ugyan azonnali latvanyos hatasat, viszont hosszutavon a legvadabb tanart is megszeliditi. A tanarral kozveltenul beszelni nem erdemes. Ritka az olyan aki onalloan belatja a tevedeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!