Fogalmazáshoz egy jó témát szeretnék, szerintetek mi legyen?
szerintem írj valamelyik családtagodról, az ilyen tipikus sablonfogalmazás, szóval mindenki arról ír.
ha a helyedben lennék, én az ágyamról írnék. mindig velem van, történjék bármi, meghallgat, stb. Az egész egy megszemélyesítés lenne. Szerintem kreatív, és drámai.
Csak van valaki akire felnezel, vagy elismered a kepessegeit, valaki aki elert valamit az eletben vagy mely tiszteletet ebreszt az emberekben vagy benned.
An en egyik peldakepem Steve Jobs, az Apple egyik alapitoja, mert bar o nem volt egy elektronikai zseni, nagy almodozo volt es volt eleg ambicio benne hogy meg is valositsa amit megalmodott,ha o nincs, Apple sem lett volna soha es az egesz vilag sorsa maskepp alakult volna mert a Macintosh volt a vilagon az elso PC.
Ez csak egy pelda volt,sok olyan ember van akire valamiert fel lehet nezni, csak talalsz valakit:p (de akar ezt is felhasznalhatod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!