A matektanár folyton szivat mindenkit ez normális?
Nálunk kapásból egyes.
Amúgy én örülnék nekiha olyan tanárom lett volna 7.be.
Mert anno nagyon gyenge tanár tanította.
És utána középsuliba nagyon sokat szenvedtem míg felzárkóztam.
Nálunk egyből egyest kapott, akinek nem volt házija. Örüljetek neki, van 5 lehetőségetek, ez rengeteg, és még utána se egyből egyes jár, hanem írhatsz egy dolgozatot, amit esetleg még lehet, hogy meg tudsz írni jól, ha épp szerencséd van, és valami olyan dologra épül a feladat, amit már tanultál.
A testvéredet pedig azért büntette meg, mert ez nagyon fontos lesz nagyjából minden munkánál, hogy amit kiadsz a kezedből, az igényes legyen, ne legyen belefirkálva, ne legyen rajta kaja folt, be legyen tartva minden formai követelmény...stb, sorolhatnám...
Szeretne titeket igényességre nevelni, bár ezt még nyilván nem látjátok át, de hidd el, hogy ezért van, nem pedig azért, mert egy szemét alakról van szó.
És ő is tudja, hogy itt még nincs tétje, ha kicsit megbüntet titeket, de majd teszem azt egyetemen igénytelenül adsz be valamit, nem fogják elfogadni. Mérnöki karra járok, volt olyan csoporttársam, aki beadta a féléves háziját, és az utolsó pillanatban lett rajta egy kb 1 centis folt, alig látszott, csak éppen lámpafénynél megcsillant, és nem fogadták el neki, megbukott!
Szóval ha ilyenkor szembesülnétek először az ilyesmivel, az sokkal kellemetlenebb lenne, hidd el. :)
És itt most nem kell mérnöknek lenni, ha egy irodában fogsz dolgozni, ott is ugyanúgy igényes munkát adhatsz csak ki a kezedből, nem szabad firkálgatni meg ilyesmi.
És nem tudod sehogy leállítani, ne tegyél semmit, írjátok meg a házit.
Ha van ilyen hátrányos helyzetű osztálytársad, és ennyire a szíveden viseled a sorsát, találkozzatok délután mondjuk egy órára, és írjátok meg együtt, vagy ha ez nem megoldható akkor még óra előtt szünetben meg tudja írni, ha nem érti az anyagot, akkor pedig magyarázd el neki, belefér azelőtt, hogy elkezdődne az óra.
Amúgy kérdezd meg az osztálytársaidtól hogy volt-e házi ha igen és neked nincs akkor óra elején másold be! Mi is így szoktuk.
De azt én sem értem miért olyan ból irat amit még nem is tanultatok.
Nálunk úgy van 10 fekete 1es és ha szerzel az órán pirospontot akkor az levesz egy feketét.Amúgy nekem az irodalom tanár
Tudom,hogy ez 4 év után nem jelent semmit,hiszen 11.-es vagy kb.,de azért írok.
Nekünk is ez megy már 2.éve. csak nálunk nincs dolgozat,de nálunk 3. Után jár,és elég már annyi is,hogy tompa legyen a,ceruzád!:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!