Most mit csináljak? Kifogyok az időből
Világ életemben kitűnő voltam minden évvégén, nyolcadiktól pedig minden félévkor.
Ennek az ára, hogy rengeteget tanulok, de megéri. NApi 4-5 órát, van mikor 3-at.
Idén új matektanárt kaptunk, kezdtem nála egy hármassal, mert nem értettem az anyagot. Utána szépen lassan belejöttem, és megkaptam az ötöst, de össze kell szednem magamat. Most a trigonometriai anyagrészt vesszük, holnap dolgozat, és nem tudok SEMMIT. Az órai példákat értem, de a házi feladatot nem tudom megoldani. Ha órán átvennéénk megérteném. Nem tudom mit csináljak, nincs aki eltudná magyarázni. A házi feladat felett ott ülök, és nem bírok egy feladatot se megcsinálni, mert nem értem. Ilenkor mi a teendő? Ide bonxolult lenne leírni. Mit tegyek, hogy sikerüljön? Nagyon fontos ez a jegy...:(
Ha nagyon bonyolult lenne leírni ide a feladatot, vagy képként belinkelni, akkor írd ide a könyv pontos adatait (ISBN szám is) és a feladat sorszámát.
Csak akad valaki akinek megvan sz a könyve és tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!