Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Most mit csináljak? Kifogyok...

Most mit csináljak? Kifogyok az időből

Figyelt kérdés

Világ életemben kitűnő voltam minden évvégén, nyolcadiktól pedig minden félévkor.

Ennek az ára, hogy rengeteget tanulok, de megéri. NApi 4-5 órát, van mikor 3-at.

Idén új matektanárt kaptunk, kezdtem nála egy hármassal, mert nem értettem az anyagot. Utána szépen lassan belejöttem, és megkaptam az ötöst, de össze kell szednem magamat. Most a trigonometriai anyagrészt vesszük, holnap dolgozat, és nem tudok SEMMIT. Az órai példákat értem, de a házi feladatot nem tudom megoldani. Ha órán átvennéénk megérteném. Nem tudom mit csináljak, nincs aki eltudná magyarázni. A házi feladat felett ott ülök, és nem bírok egy feladatot se megcsinálni, mert nem értem. Ilenkor mi a teendő? Ide bonxolult lenne leírni. Mit tegyek, hogy sikerüljön? Nagyon fontos ez a jegy...:(

2012. jan. 17. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a gépet és próbáld kitalálni! :)
2012. jan. 17. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez előtt is azon voltam, de annyira ideges lettem, hogy ideültem. Húsz percet ültem egy feladat felett, de sehogyse jön ki, több ötletem nincs...
2012. jan. 17. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon bonyolult lenne leírni ide a feladatot, vagy képként belinkelni, akkor írd ide a könyv pontos adatait (ISBN szám is) és a feladat sorszámát.

Csak akad valaki akinek megvan sz a könyve és tud segíteni.

2012. jan. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!