Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsúszok az időből? Még 3 év a gyűrűig.
22 éves lány vagyok, a barátom 25 és egy éve vagyunk együtt. Sosem voltunk az a tervegetős pár, de egy beszélgetés alkalmával megemlítette, hogy 3 év múlva komolyabb szintre fog emelkedni a kapcsolatunk és egy nyaraláson fogja megkérni a kezem. Nagyon meglepődtem ezen, hogy így tervez, mert még sosem beszéltünk így nyíltan róla, nem vagyunk tervezgetősek. Nos, én ezt az időt kicsit soknak találom, mert bár jó a kapcsolatunk, én nem így képzeltem el, akkor leszek 25, ő 28, összeházasodunk 26 évesen, ő 29 évesen és mire jön a baba, jobb esetben leszek 27, ő 30. Ez már sok, én 24-25 éves koromban vágyom babára, mindigis így képzeltem el és több okból sem szeretnék a huszonéveim végén szülni.
Szerintetek is sok a 3 év még? Nem akarom kikönyörögni a gyűrűt, de babát csak házasságban szeretnék világra hozni...
Hát nem is tudom.... 3 év múlva??
Jó hogy így be tudja tervezni a barátod, hát nem az erőssége a spontaneitás....
Azt se tudhatjuk mi lesz 1 hónap, 1 év múlva, de ő már tudja hogy 3 év múlva el fog jegyezni...
Most nem tud eljegyezni? És esetleg 2 év múlva tartanátok az esküvőt?
Téged meg se kérdez róla mit szeretnél, csak közli hogy ő így képzelte el és kész.
Azért én nem mondanám, hogy kicsúszol az időből, ha 27 évesen szülsz. Szép dolog eltervezni, hogy 24-25 évesen jön az első baba, de azért ahhoz szükség van sok mindenre, például stabil anyagi helyzetre.
A három évet én azért találom soknak, mert nem hiszem, hogy 4 év kell ahhoz, hogy el tudja valaki dönteni, hogy a másikkal szeretné-e leélni az életét vagy sem. Egyébként nem hiszem, hogy ez kőbe vésett három év, mi van, ha egy év múlva úgy érzi, hogy mégiscsak szeretné megkérni a kezed? Szerintem beszéljetek róla, hogy ő hogy tervezi az egész házasság, baba dolgot, hol szeretne letelepedni, szeretne-e egyáltalán családot stb.
(Kedves 7-es válaszoló! Azért ne általánosíts, hogy senki nem akar fiatalon házasodni. Nem egy, nem két férfit ismerek, akik önként és boldogan léptek a húszas éveik elején házasságra, és nem bánták meg.)
Igen, vannak olyan férfiak akik a 20-as éveikben házasodni akarnak, de vannak akiknek esze ágában sincs.
Ilyen az én párom is! 8 éve vagyunk együtt, én idén leszek 30, ő pedig 38. Esze ágában sincs elvenni. Ha néha csipkelődőn rákérdezek, csak terel. Nem mondom régebben ez rosszul esett, de ma már nem érdekel. Együtt élünk, családot szeretnénk, ismerjük egymás gondolatát, szeretjük egymást, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!