Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Egy jó helyesíró leellenőrizné...

Egy jó helyesíró leellenőrizné nekem?

Figyelt kérdés

Arról kellett fogalmazást írni, hogy mi az elképzelésem 10 év múlva? Nagyon számít a jegy és a helyesírást is fogják osztályozni, ha valaki talál benne hibát létszi jelezze!

Sokan megkérdezték már tőlem, hogy mi szeretnék lenni felnőttkoromban, és hogyan képzelem el az életemet.

Négy éve már ügyvédnek készülök, de gondolkodtam a stewardessen és az idegenvezetői pályán. Valahogy mégis az ügyvédi, jogi pálya érdekel a legjobban. Úgy gondolom az érettségi után, amit a József Attila Gimnáziumban teszek le, a Debreceni egyetemre megyek továbbtanulni. Terveim között szerepel még az is, hogy érettségi után kimegyek dolgozni Spanyolországba. Remélem a gimiben nagyon jól megtanulom az angol nyelvet és így könnyebben eltudok helyezkedni külföldön. Családi házat vásárolok magamnak Debrecenben és lesz egy szép kutyám. Tíz év múlva még csak huszonnégy éves leszek, szerintem még nem lesz férjem és gyerekem, mert még tanulni fogok. Az egyetemen sikeresen veszem az akadályokat. A gyakorlatomat egy híres ügyvédi irodában töltöm, és oktatómmal rengeteg tárgyalásra járok, hogy minél nagyobb tapasztalatot szerezzek. Ez egy kemény pálya, de én sikeresen veszem az akadályokat. Legfőbb vágyam, hogy saját ügyvédi irodám legyen. Engem a büntetőjog érdekel a legjobban. Úgy érzem mindez sikerül mert szorgalmas és kitartó vagyok. Ha megvan a diplomám, úgy érzem eljött a családalapítás ideje, egy jó menő focistához szeretnék feleségül menni, és két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt. Megszerzem a jogosítványt és veszek magamnak egy szuper Mercédeszt. Sokat fogok utazni, szeretnék világot látni.

Remélem a vágyaim teljesülnek és nem csak álom marad mindaz amit tíz év múlva elképzeltem magamnak.

2012. jan. 4. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy érzem mindez sikerül, mert szorgalmas és kitartó vagyok.

Megszerzem a jogosítványt és veszek magamnak egy szuper Mercedest.

Úgy gondolom az érettségi után, amit a József Attila Gimnáziumban teszek le, a Debreceni Egyetemre megyek továbbtanulni.

Remélem a vágyaim teljesülnek és nem csak álom marad mindaz, amit tíz év múlva elképzeltem magamnak.

2012. jan. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!