SÜRGŐS! Valaki lefordítaná nekem ezeket a mondatokat?
Figyelt kérdés
8.es vagyok és valahogy úgy kellene hogy ne úgy lássa mintha fordítóval csináltam volna.:/ A mondatok:
- Bogi azért a legjobb barátnőm, mert úgy szeret amilyen vagyok és mindig számíthatok rá. Szeretem hogy minden bajomat megoszthatom vele.Már 14 éve ismerem.
2011. dec. 16. 16:29
1/4 anonim válasza:
Bogi is my best friend because she loves me as I am and I can always count on her. I love that I can tell her all of my problems. I know her for 14 years.
2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.:)
2011. dec. 16. 17:08
3/4 anonim válasza:
Bogi is is my best friend because she loves the way I am and I can always count on her. I like (it) that i can always share all of my problems with her. I have known her for already 14 years.
4/4 A kérdező kommentje:
SÜRGŐS!Kérem tegye meg ezt nekem valaki hogy elkészíti és leírja ide nekem hogy miket kell az üres mezőkre beírnom! Az oldal :
ezt az kellene kitöltenem egy plakáthoz!
2012. jan. 7. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!