Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Túl sokat írok? (Kérdésed túl...

Túl sokat írok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ha feladnak pl. irodalomból házit, mindig legalább egy oldalt írok, de a többiek sokkal kevesebbet

most is kaptunk 10 kérdést egy novellával kapcsolatban és írtam 3 A/4-es oldalt :s nem tudom én ezt tartottam jónak :)

2011. szept. 21. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Éééééés? A tanár mondta, h ez baj? Ha nem, akkor minek agyalsz ilyeneken?
2011. szept. 21. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
nem nem mondta :)
2011. szept. 21. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Most azt várod, hogy dicsérni kezdünk, milyen ügyes vagy?

Attól függ. Ha az volt a feladat, hogy 3 oldalban fejtsd ki, akkor te ezt teljesítetted. Ha rövid válaszokat kértek, akkor nem.

Érettségin (bármilyen tárgyból, ahol fogalmazást/esszét kell írni) vagy nyelvvizsgán nem fogadják el ha túlléped a keretet.

Ha pl. megadják hogy írj 120 szavas fogalmazást, te meg brillírozni próbálsz és írsz 200 szót, akkor bizony visszafelé sül el a dolog, pontlevonás jár érte.

2011. szept. 21. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:

nem várom, hogy megdicsérjetek, nem ezért tettem fel a kérdést

csak néha zavar, hogy sok ember ezzel jön, hogy minek írok ennyit

2011. szept. 21. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazából nem mindig jó szerintem se. Én is ilyen vagyok, kb. 5x annyit írtam pl. egyy fogalmazásbba, mint amennyi szükséges lett volna.De az a baj, hogy ezeket nagyon nehezen tudom lerövidíteni, és szerintem azzel füg össze az is, hogy a hosszabb szövegeknek nem bírom normálisan csak a tartalmát megtanulni, hanem mindig majdnem az egészet megtanulom. De azért jó, mert mi legalább nem szenvelgünk azon, hogy nincs meg az x oldal jajjj mit írjak(bár nekem ilyen is van néha.:S
2011. szept. 21. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem is ez a bajom :S nem mindig tudom röviden megfogalmazni
2011. szept. 21. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!