Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Holnap angolból dolgozatot...

Holnap angolból dolgozatot írunk, adnátok feladatokat hogy megértsem a feladatot?

Figyelt kérdés
Most az órát vesszük és nem tudom biztosan. aki tud angolul írjon időket, én leírom angolul és mondja meg hogy jó-e vagy nem.
2011. szept. 14. 19:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ma megírtuk a dolgozatot kíváncsi leszek rá:) (kár hogy pénteken nincs óránk, majd csak hétfőn tudom meg)

a feladat az volt hogy kaptunk egy tv újságból egy részletet és le kellett írni kérdéssel meg válasszal (rendesen meg am,pm -el) hogy mikor kezdődik és végződik a film, angolul persze.

pl.:

What time does the ( a film címe) start?

It's starts at ( az idő) the (a film címe).

What time does the( a film címe) finish?

It's finishes at (az idő) the ( (a film címe)

( Itt ami biztos hogy egyiknél sem írtam ki a "time" -t meg az "at"-t a dolgozatban és 5 film cím volt)

Aki nem értette az am,pm-et annak mondom hogy azthiszem én megértettem

pl.:

3:15 am az magyarul is hajnali 3:15 , de

3:15 pm az magyarul 15:15.

egy példa mondat: It's starts at 3:15 pm the( a film címe)

Köszönöm a segítséget majd megírom az eredményt :)

2011. szept. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!