Hétfőre kéne a leckémet megírnom, de nem nagyon találom a válaszokat, ha valaki lenne olyan segítőkész kérlek megírná a válaszokat?
És hogy őszinte legyek elég nehéz és nekem nem megy. Biológiából kéne. A tanárom a mozaik honlapján találta. Én megkeresetem mert a papíromon ott volt a címe. Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem.
Itt a linkje a kérdéseknek, a 12-es feladat: [link]
1. Tojással
2.
3.
4. Baktrián
5. Kolibri
6. Gepárd
7. Glükóz
8.
9. Koala
Megfejtés: Ausztrália
Amúgy szar ez a feladat, mert az sz betűt egy kockába kell írni... Egyedül a baktriánt kellett keresnem, dromedárt írtam volna be, de úgy nem jön ki a megfejtés, többit nem tudom, de nem is fogom keresni, hajrá, azokra találd meg te a választ.
Nincs mit =).
A gepárd árulkodó volt, más macskaféle nem rohangál rövid távon 110-el :D. A glükóz pedig adta magát, mert a megfejtés megint hamarabb megvolt, mint az összes kérdésre a válasz... =).
8. Zsiráf. Csak úgy elgondolkodtam rajta, ha ő lehajol inni, akkor a vér tényleg letódul a fejébe, biztos nem lehet kellemes.
3. Növekszik? Így viszont nagyon értelmes mondat jön ki a kérdésben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!