Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért is nem találok senkit,...

Miért is nem találok senkit, aki az én kérdéseimre tudna válaszokat? Pedig én olyan segítőkész vagyok másokat tekintve. Bv.

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Mi a kerdesed/kerdeseid?
2009. dec. 28. 15:09
 2/13 A kérdező kommentje:
A bv-nél (büntetésvégrehajtás) szeretnék dolgozni nevelőtisztként. Pedagógiai diplomákkal, ped. gyakorlattal, kiváló gépeléssel. Milyen esélyeim, lehetőségeim vannak? Mire számíthatok?
2009. dec. 28. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen oldal?Marmint ahol lehet jelentkezni,felvilagositast kapsz stb.mert en nem talalom.Vagy epp azt szeretned hogy valaki tegyen be ilyet?

Szerintem pedagogus diplomaval jo eselyed van habar ott azert kemenyebbnek kell lenni.Szerinted meg vannak erre a kepessegeid.Azok az emberek a legjobbak az ilyen munkara akik irant mar kinezetuk alapjan is megvan a tisztelet.

2009. dec. 28. 15:26
 4/13 A kérdező kommentje:

Állítólag kedves és nőies vagyok. De mivel tudomásom szerint a legfontosabb, hogy jó legyen a szervezőkészségem, emberszámba vegyem az elítélteket, ne legyek lekezelő és jó legyen a konfliktus megoldási képességem. Határozott vagyok, magas, és magabiztos.Nagyon következetes.

Csak még nem találkoztam senkivel, aki ilyen munkát végez.Nem tudom, milyen a fizu, milyen kötelezettségek terhelnének. Csak ködös infókat kaptam, amikor telefonáltam a fővárosihoz. Most állítólag létszámstop is van, de mindig van, gondolom, természetes fruktuáció is. Nem hallottál valamit?

Köszönöm, hogy segíteni akarsz!

2009. dec. 28. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Rettenetesen komplikalt.Amerikaban pl.ha egy ilyen munkara szeretnel jelentkezni egy perc alatt megtalalod az oldalt es az utolso legaprobb kerdesedre is valaszt kapsz 5 percen belul.Ahol eddig erdeklodtel probalkozz ujra,kerdezgesd oket milyen tel.szamokat tudnak ahol lehet erdeklodni es ne hagyd hogy csak ugy leszereljenek.Ha hazajott a ferjem meggkerdezem ot,hatha tobbet tudna mondani.
2009. dec. 28. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendes vagy, nagyon köszönöm!
2009. dec. 28. 15:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nem sikerült megtudni valamit a férjedtől? Esetleg milyen esélyeim lennének rendőrségnél? Kíváncsi vagyok a válaszodra, hátha sikerülne pályát módosítanom. Köszönöm a válaszodat!
2009. dec. 30. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a BV-t nem ajánlanám, ha már ilyet szeretnél akkor inkább a rendőrség. A BV-ben tönkremész idegileg, hiába akarsz jó lenni a rabokkal, nem tudsz. Nem hagyják. Sem a rabok, sem a kollégák. Viszont akarva-akaratlan rád ragad a közönségesség, stb. 100 rabból ha öttel tudsz normálisan szót váltani. Sokat láttam ilyet.

-egy volt rab-

2009. dec. 30. 14:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, még gondolkodom, ismerőst keresek, aki több felvilágosítást ad. Anélkül itt úgysem megyek semmire. :-(
2010. jan. 3. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésíró hölgy!

Milyen iskoláid & végzettséged van?

Inkább a rendőrtisztit ajánlanám a bv. helyett.

2010. jan. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!