Miért is nem találok senkit, aki az én kérdéseimre tudna válaszokat? Pedig én olyan segítőkész vagyok másokat tekintve. Bv.
Van ilyen oldal?Marmint ahol lehet jelentkezni,felvilagositast kapsz stb.mert en nem talalom.Vagy epp azt szeretned hogy valaki tegyen be ilyet?
Szerintem pedagogus diplomaval jo eselyed van habar ott azert kemenyebbnek kell lenni.Szerinted meg vannak erre a kepessegeid.Azok az emberek a legjobbak az ilyen munkara akik irant mar kinezetuk alapjan is megvan a tisztelet.
Állítólag kedves és nőies vagyok. De mivel tudomásom szerint a legfontosabb, hogy jó legyen a szervezőkészségem, emberszámba vegyem az elítélteket, ne legyek lekezelő és jó legyen a konfliktus megoldási képességem. Határozott vagyok, magas, és magabiztos.Nagyon következetes.
Csak még nem találkoztam senkivel, aki ilyen munkát végez.Nem tudom, milyen a fizu, milyen kötelezettségek terhelnének. Csak ködös infókat kaptam, amikor telefonáltam a fővárosihoz. Most állítólag létszámstop is van, de mindig van, gondolom, természetes fruktuáció is. Nem hallottál valamit?
Köszönöm, hogy segíteni akarsz!
Én a BV-t nem ajánlanám, ha már ilyet szeretnél akkor inkább a rendőrség. A BV-ben tönkremész idegileg, hiába akarsz jó lenni a rabokkal, nem tudsz. Nem hagyják. Sem a rabok, sem a kollégák. Viszont akarva-akaratlan rád ragad a közönségesség, stb. 100 rabból ha öttel tudsz normálisan szót váltani. Sokat láttam ilyet.
-egy volt rab-
Kérdésíró hölgy!
Milyen iskoláid & végzettséged van?
Inkább a rendőrtisztit ajánlanám a bv. helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!