Miért is nem találok senkit, aki az én kérdéseimre tudna válaszokat? Pedig én olyan segítőkész vagyok másokat tekintve. Bv.
Tanító és gyógypedagógus vagyok. Mellette 120 órás tanfolyam romák felzárkóztatásáról stb.
Gondolkodtam én is a rendőrségben, de nem tudom, ott milyen munkakörökre pályázhatnék eséllyel. Szerencsére (?) vagy hál istennek (?) még nem láttam a rendőrséget, rendőrpalotát belülről. Persze tudom, hogy akárhová kerülnék be, tanulnom kell, de természetesen azt vállalnám. Nyomozó ismerősöm van, de nem akartam az ismerősöktől szívességeket, míg nem is tudom, mire kérem. :-) Köszi, hogy segíteni akarsz!
Előző válaszoló vagyok:
Közalkalmazottnak jelentkezhetnél a rendőrségre.
Bemész, viszed a végzettséged igazoló dolgaidat és a portán elmondod, hogy szeretnél jelentkezni és mi a pontos módja, van-e szabad hely? mi szükséges?
Ismerős segítségét vedd igénybe! Ne próbálj ebben a tisztességtelen világban tisztességesként érvényesülni.
Ráadásul a cigányokat felzárkóztatását mindig el lehet adni az egyorrú médiának.
Ja és úgyse tudnak felzárkózni, szóval életed végéig biztos állásod lesz. :-) Sok siker! Majd írj mizu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!