Valaki segítene és elmondaná hogy jutok el ide Bpesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
BKF-re fogok járni, és Hatvanból leszek bejárós. A központi buszmegtől eltudok jutni a N.L. király útjáig, de most az Egressy úti épülethez kéne jutnom és azt már nem tudom. Néztem térképen elvileg nincs messze a sulitól, csak pár utca de megköszönném hogyha valaki leírná hogy a BKF épületétől hogyan juthatok el, milyen útvonalon az Egressy úti épülethez(Egressy út. 178)ott van a főiskola másik campusa.
Gyalog ugye nincs messze? Nem fontos BKV-val menni ugye?
Köszönöm a segítséget:)
2011. aug. 2. 11:03
1/2 anonim válasza:
Van többféle útvonaltervező, többek között a BKV-nak is.Beírod a Google-ba hogy útvonaltervezés és kiadja neked a lehetőségeket. Valamelyikre felmész beírod az indulási és érkezési címet,megjelölöd,h milyen módon akarsz odajutni (pl: gyalog vagy tömegközlekedéssel stb.)azután kiadja a lehetséges variációkat. Még azt is megtudhatod mennyi idő alatt érsz oda a célodhoz. Remélem segítségedre voltam.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, ezekkel már próbálkoztam de pest utcáin nem tervezi az útvonalat, egyik városból másikba mindent kiad, mennyi idő, indulás, érkezés, autópálya..de pesten nem bírok útvonalat tervezni.Csak térkép van, kerületekkel, de am nyomtattam ki térképet, majd odatalálok, max kérdezősködöm. De köszi h írtál.
2011. aug. 2. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!