Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tanultatok a töri érettségire?...

Tanultatok a töri érettségire? Mit nézzek át?

Figyelt kérdés

én is holnap írom, de bele se néztem, nem csak ma, az előző napokban, hetekben sem...

matekra és magyarra sem tanultam, de teljesen jónak érzem őket, viszont töritől egy kicsit tartok.

mibe nézzek még bele gyorsan?

2011. máj. 3. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
2 honapig csak torit tanultam es 4 es lett.
2011. máj. 3. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem tanultam eddig semmire, de jónak érzem mindkettőt! :D A törin viszont pont most gondolkozok, hogy átnézem, amiket nem annyira tudok (egyetemes töri), de nem szabad túlzásba vinni, ilyenkor már majdnem mindegy, jobb ha az ember kipiheni magát előtte! ;) Szóval egy fél óra - óra aktív átlapozás, aztán sok sikert! :D
2011. máj. 3. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tavaly attól féltem a legjobban, de 5-ös lett :) Írásbelire nem igazán tanultam. Csak átnéztem a 9., 10., 11. és 12.es füzeteimet. Mást nem igazán tudsz csinálni.
2011. máj. 4. 07:27
 4/5 anonim válasza:
szerintem a térkép sokat tud segíteni - én is sokat alapoztam rá anno :)
2011. máj. 4. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:

na íg utólag elmondhatom, hogy bele se néztem, ebbe se, de szintén úgy érzem, hogy elég jó lett.

Úgyhogy elégedett vagyok magammal :D

2011. máj. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!