Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségizők, ti hogy tanultat...

Érettségizők, ti hogy tanultatok az érettségire?

Figyelt kérdés
csak a 2 felvételi tárgyat tanultátok jobban ,vagy mind az 5 tantárgyra úgyan annyit tanultatok?
2011. jún. 17. 10:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Mindegyikre ugyanannyit tanultam (jó a magyarra nem :D), de nem bántam meg, így tudtam könnyen váltani egyetemet később.
2011. jún. 17. 10:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
csak bioszt tanultam nagyon, meg most szóbelire a töri tételeket is megtanulom, viszont a magyart csak elolvasom
2011. jún. 17. 10:22
 3/17 A kérdező kommentje:
ti milyen egyetemre mentek,szak?
2011. jún. 17. 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
68%-os vagyok..és biosz szakra megyek, remélem SZTE-re
2011. jún. 17. 10:32
 5/17 A kérdező kommentje:

és te az előző éves írásbeli érettségiket megcsináltad?

hány % é.írtál?

2011. jún. 17. 10:38
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
nem csináltam meg az előző éviket, csak megnéztem kb. mik vannak benne.. nem siekrült olyan jól, mint akartam, mert elég szvatós volt, hogy pl. embertan szinte alig volt benne, pedig azt nagyon tudtam. Így csak 76% lett, de szóbelivel fel tudom javítani 84%-ra :)
2011. jún. 17. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Én a Műegyetemen kezdtem, aztán hála a töri érettségimnek simán mehettem a Közgázra.
2011. jún. 17. 10:49
 8/17 A kérdező kommentje:

én is néztem a bioszt mert jövöre én is abból érettségizek,és tényleh szar kérdések vannak, főleg mivel a javitók-ban meg van adva h mit lehet elfogadni,és ha te nem azt írod le hanem csak hasonlóan,akkor nem adnak pontot???!!!!

szar szívatos kérdések voltak ,na meg az én tanárom szarul is tanít szóval ugy se lesz jó biosz é.jövöre. most 4es voltam évvégén de a mostani évi bioszt csak 19pontos lett :(nem tom mi lesz

2011. jún. 17. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Jó hát én se voltam 5-ös sose bioszból, sőt szinte semmiből, mert azért minden órára tanulni nekem kicsit luxus, itt meg kb. minden órán írtunk dogát, ami elég nehéz volt... de a bioszt szerintem tudod tanulni otthon is, könyvekből. Én is jórészt így tanultam, nem volt vmi kiemelkedő tanárunk..
2011. jún. 17. 11:08
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

Tegnap lettem érett, és nem tanultam túl sokat. Minden tantárgyból tanultam, mert a duplázással nem jártam volna jobban, sőt. A két felvételi tantárgyam egyikét nagyon elrontottam, így nekem az összes tárgy számít. Elég nehéz volt így tanulni! De a törit eléggé hanyagolta, de úgy érzem jól ment, a magyar is jó volt, meg bioszból álom tételt húztam: tengerek szennyezése :D:D Összességében jó volt, nem bántam meg, hogy nem törtem a tanulásba ketté magam.

Nekem sem volt jó biosu tanárom, 5-en jártunk biosz specre, de mind az öten autodidakta(önképző) módon tanultunk, és mindenkinek 80% fölött lett az írásbelije. Szóval ha belehúzol, és akarsz, akkor minden elérhető :D:D (megsúgom, nem vagyok nagy ész, sem szorgalmas, és így sikerült 84%-ot összekaparnom írásbelin EGYEDÜL)

2011. jún. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!