Érettségizők, ti hogy tanultatok az érettségire?
és te az előző éves írásbeli érettségiket megcsináltad?
hány % é.írtál?
én is néztem a bioszt mert jövöre én is abból érettségizek,és tényleh szar kérdések vannak, főleg mivel a javitók-ban meg van adva h mit lehet elfogadni,és ha te nem azt írod le hanem csak hasonlóan,akkor nem adnak pontot???!!!!
szar szívatos kérdések voltak ,na meg az én tanárom szarul is tanít szóval ugy se lesz jó biosz é.jövöre. most 4es voltam évvégén de a mostani évi bioszt csak 19pontos lett :(nem tom mi lesz
Tegnap lettem érett, és nem tanultam túl sokat. Minden tantárgyból tanultam, mert a duplázással nem jártam volna jobban, sőt. A két felvételi tantárgyam egyikét nagyon elrontottam, így nekem az összes tárgy számít. Elég nehéz volt így tanulni! De a törit eléggé hanyagolta, de úgy érzem jól ment, a magyar is jó volt, meg bioszból álom tételt húztam: tengerek szennyezése :D:D Összességében jó volt, nem bántam meg, hogy nem törtem a tanulásba ketté magam.
Nekem sem volt jó biosu tanárom, 5-en jártunk biosz specre, de mind az öten autodidakta(önképző) módon tanultunk, és mindenkinek 80% fölött lett az írásbelije. Szóval ha belehúzol, és akarsz, akkor minden elérhető :D:D (megsúgom, nem vagyok nagy ész, sem szorgalmas, és így sikerült 84%-ot összekaparnom írásbelin EGYEDÜL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!