Segít valaki fogalmazni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 osztályos vagyok!

És irodalomból azt kaptuk hogy az Iskoláról kel írni fogalmazást ahová járunk!

Mert idén lesz 50. éves!

Segítsetek(Általános iskola)

2011. márc. 23. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Pl.

"Már nyolc évet töltöttem el az iskolámban, ültem egyik osztályteremből a másikba, kiismertem a folyósok minden zúgát, bármikor felidézem magamban a tornatermi öltöző illatát. Rá kellett jönnöm ugyanakkor, hogy olyan keveset ismerek mégis az iskola életéről, a korai évekről, hogy kik voltak az első tanulók, milyenek voltak az elődeink. Egyáltalán miért hívják xy-nak ezt az iskolát?"

és itt írhatsz pár sort a nevéről.

2011. márc. 23. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

talán ha adnál a sulidról alap adatokat,akkor meg is tudnám neked fogalmazni az egészet.Névadója,igazgatói,

Mi történt ebben az 50 éveben,a suliban minden évben megrendezésre kerülő rendezvények,szokások,régóta ott tanító tanárok...stb.

2011. márc. 23. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:

2. Kommentálónak!

Suli neve:Ősi Oktatási központ Általános iskola és óvoda

Igazgatója:Zsuzsa néni

Tavasszal és nyáron sport foglalkozások vannak!

Léci segítsetek ezt meg fogalmazni de ti is írhattok!

2011. márc. 23. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is nyolcadikos vagyok és a mi ált. sulinknak idén novemberben volt a háromszoros évfordulója (suli 100 éves, épület 50, névfelvétel 20), és nanáhogy nekünk is írnunk kellett fogalmazást. A tanár csak annyit mondott, hogy túl kevés... Azzal kezdtem, hogy én miért ebbe a suliba jöttem, aztán leírtam egy idézetet, ami a sulinkban található, majd erről az idézetről írtam gondolatmenetet. Tulajdonképpen nem sokat osztott-szorzott a fogalmazásom.

Írd le még, hogy miért jobb a suli, mint a többi, ezt tudom még mondani.

Egyébként nekem még külön kiselőadást is kellett tartanom a névadóról, mert a drága tannő engem választott ki.. Jó ötlet amit az első mondott, ha nálatok nem kell amúgy is alapadatokat tudni. (nálunk ilyenek voltak, hogy egyik teremben kiállítás, másikban kvíz a névadóról, közös dal tanulása 1-8. évfolyamon, stb.)

2011. márc. 23. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!