Lefordítanátok ezt angolra? Nagyon megköszönném!
Ezúton szeretném az ... honlapján meghirdetett telefonos operátori pozíciójukat megpályázni. Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, több mint két éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem operátori, értékesítési vonalon.
Jelenleg harmadéves vagyok az ...., eddigi tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem a pénzügyi, gazdasági vonalon, úgy gondolom, ez is hozzájárult eddigi szakmai sikereimhez.
Több mint két éves call centerben eltöltött munkám során kiválóan megtanultam csapatban dolgozni, jelentős sikereket értünk el együtt az értékesítés területén. Továbbra is szeretnék ezen a területen dolgozni, ezt érzem igazán testhezálló munkakörnek.
Munkatársaim szorgalmas, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a cég sikereihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!