Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Lefordítanátok nekem pár...

Lefordítanátok nekem pár mondatot németre?

Figyelt kérdés

Egy kétemeletes apartmanban laktunk, aminek nagy kertje volt hintával és halas tóval.

Többször is ellátogattunk a helyi szórakozóhelyre, az Y clubba, ahol reggelig mulattunk.

Megismerkedtem egy helyes sráccal. Csonginak hívják. Sajnos ő Budapesten lakik, én pedig Debrecenben. Interneten tartjuk a kapcsolatot.

Gyorsan eltelt a hét.

Miután hazajöttünk mindent elmeséltem a szüleimnek, akik kíváncsian hallgatták az élménybeszámolómat.

Apukámat megajándékoztam egy üveg Balatonboglári fehérborral. Anyukámnak egy divatos nyakláncot vettem. Nagyon örültek az ajándékoknak.

Remélem jövőre is ilyen jól sikerül a nyaralás. Szerintem érdemes a Balatonon nyaralni.

2011. szept. 3. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:

wir wohnen in einer Maisonette, die eine große Garten und einen Fischteich hatte.

Vielfach besuchten wir das Lokal, das in der Nähe unseres Haus war , in Y-Club, wo wir uns bis morgen amüsierten.

Ich habe mit einem lieben Jung kennengelernte. Er hieß Csongi. Er wohnt leider in Budapest, ich in Debrecen. Wir halten im Internet die Bezihunge .

Die Woche war schnell zu Ende.

Nachdem ich nach Hause gekommen wäre, erzählte ich den Eltern alles, die mich neugierig hörten.

Ich beschenkte meinen Vater mit einem Balatonboglári Weißwein.

Meiner Mutter kaufte ich eine modische Halskette. Sie freuten sich sehr über die Geschenken.

Ich hoffe, dass das Urlaub so gut gelingen wird. Meiner Meinung nach ist am Balaton gut reisen.

2011. szept. 3. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
kennengelernt* bár ott nem tudom miért írtam perfektbe de jó
2011. szept. 3. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
ez első mondatban nem wohnten kell?
2011. szept. 3. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
igaz a t kimaradt!
2011. szept. 3. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))
2011. szept. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!