Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » You have just come back from...

Gyakorikerdes25 kérdése:

You have just come back from your summer holiday where you met some interesting people and had a great time. Write a letter to a friend telling him/her your news. Ez lenne a házim, fordítás. Elakadtam.!?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 17:01
 1/4 anonim válasza:
nem érted, h mi a kérdés, vagy nme tudod megírni?
2010. nov. 9. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
is-is, de inkább a fordítás
2010. nov. 9. 17:16
 3/4 anonim válasza:

Épp csak visszajöttél a nyári szünidőről, ahol találkoztál pár érdekes emberrel és nagyon jól érezted magad. Írj egy levelet egy barátodnak, és mondd el neki azt, ami veled történt.

Ez a feladat. Írhatod bele, hogy új tanárotok és új tantárgyatok van, meg új osztálytárs, ilyesmik :)

2010. nov. 9. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tehát akkor már visszajöttem, és még a szünet ideje alatt találkoztam az emberekkel és az egyiknek írok, igaz? :)
2010. nov. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!